Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah ovo još Šmit uljepša sa "drvosječa" a sigurno je mislio međed
Bravo , gosp.Visoki .., Samo ga još tamo i smjestite , Dakle u šumu...i da cepaa...DRVOSEĆAAAA...
On je još i dobar s obzirom na to kakvi su mu tek sugrađani iz entiteta divljaci.
E sad uvrijedi drvosjecu,Mile Ronhill je balvan.
meinen sie holzfaller?
Nije on lav, volina je to koji priko brda riče
Udarile bonske ovlasti u glavu izgleda! Pohasio se švabo! Baš me zanima kakav bi to bratski odnos bio između švaba i francuza da žive u jedno zajedničkoj državi!
ma kakav drvosjeca, balvan je to
mora neko popustiti? Hrvati nisu popustili - imaju cjelovitu Hrvatsku kao gradjansku drzavu> Bosnjaci popustaju od dejtona pa naovamo. Sta su dobili? Oduzeli sva prava nama gradjanima koji nismo tri nacije. Mi smo za njih nebitni, ne pitamo se.
Dodik je konjovodac.
nije mu dzabe nadimak balvan.
On se tako ne ponasa, on je balvan
Ovo je uvreda za svakog postenog drvosjecu! Sram vas bilo
Ne vadi mu ga Schmidt, i Peteva sankicionisati, i sve drvosjece koje svako jutro šleper ih dodje iz RS i zarađuju hljeb u SA a glavna preokupacija im je destrukcija svega sa prefiksom BH
Pa naravno, zato je zaposlio najvise svojih glasaca u sumama republike sumske.
TURISTA I DRVOSJEČA....AKCIONA DRAMA.