Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce seljaci opet nesto sra.ti i opet ce nam cijena domaceg voca biti skuplja od uvoznog!!!???
Priznajem da moj vocnjak nije nimalo dobro jer jednostavno stabla nisu osjetila zimu minuse i mraz(osim one prve hladnoce u novembru i to je sve).. izgleda dosta 'mlakasto'..uglavnom ova godina ne obecava po mojoj procjeni..
ali za par godina ce se sve vracati na sela i na zemlju i slikat se za facebook pored oranica i vocnjaka, pcelinjaka.. ne moze grad bez sela opstati zapamtite ljudi
Ja bih sad zamjenio grad za selo da imam uslove negdje na selu.. :/
EKY,ako radis imas zaposlenje u gradu onda bi ti najvise odgovaralo neko predgradje ili selo udaljeno najvise 10km,a sto se tice uslova njih za kratko vrijeme obezbijedis naravno uz dosta truda ali sve vrijedi zlata.
zao mi vocki, a paraziti su svakako medju nama
pa kome ovo objavljujete.. modernog bosnjanina to ni ne zanima, kakve vocke i pcele a zato ce se sve sjargat u grad i kukat kako je sve skupo, a pogotovu hrana .. nece bosnjo da radi a nema njimeta bez motike moj bosnjo
Hamide, dzaba ti to pricas, ali zime nema...
Mi nemamo problema sa tim posto kod nas niko i ne uzgaja vocke