Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mora, hadžija Dino rekao da treba gledati prava Hrvata i njihov status. Bitnije da se ucementira Čović u Ustav, a ta će Jevreji i Romi u prijedsedništvu. Nako niko za njih glasat nece.
treba ukinuti pipu prema BiH...i tek kada se vide rezultati u postivanju presuda napredak, i ozbiljan rad nasih vrlih politicara......onda davati, ali samo na kascicu
stani da kahvu/kavu/kafu popiju pa ce onda presuditi
Treba ispoštovati presude, naravno. Ali obavezno dati i rokove i sankcije za nesprovođenje odluka od državne važnosti.
@zblonzer Bosnjoci su vazda pratili suvremene trendove kad su u pitanju vjera, nacija i imena. Predlazem da svi svojoj bosnjockoj djeci pocnemo davati imena sukladna trenutku, na primjer Valentin, Incko, Đo bidon, Olbrajtova i Server! Turci se vise ne pitaju pa imena poput abdulrahman, abudabi i slicno ne piju vode
Godine smo mi gospođo izgubili , "pozivajući" ih . Nema bez sankcija ništa , ☝️
Poštovana gđo , samo uputite direktan ultimatum štovateljima uzpe-a i svoj ratnih zločina i poratnih diskriminacija , i vežite ga za svaku vrstu pomoći (najviše materijalnu) koju nesebično dajete ,i davali ste državi BiH. Kad budu ostali bez evra (a ostali su) , jesti će vam iz ruke...,a onda će i narodu svanuti.
Nisu ti rekli gospodjo da je bosna u svemu najgora pa i u tome...
UN treba da vrati RBIH..... ciji je ustav nasilno oduzet ,bez saglasnosti i ratificiranja paralmenta RBIH.Clan presjednistva nije imao legitimitet ...da se upusta u pregovore koje su mu nametnuli UN.Krsenje medznarodnog zakona drzave clanice UNa.
Ali bih nece nista realizovat, to svi znamo. Ne dati u EU dok ne realizuju presude.
Naravno, a to znaci promjena Ustava, a to mozda dalje povlaci ukidanje entiteta,ho..ho...ho.hooo...
Oni znaju realizovat samo MMF kredite. Kad udarite po njihovim platama i tenderima pocet ce nesto raditi...