Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svetog Prokopija i danas mnogi bosanski muslimani postuju.Vi mladji prije nego počnete udarati minuse raspitajte se kod svojih starijih o ovome,pa cete cuti da je istina.Nije se ipak moglo sve zaboraviti,pricali su i njima stariji.
2020. godina je.Ko jos vjeruje u izmisljene likove na osnovu kojih su od naroda uzimani darovi,porezi i ostali nameti. Svi znamo tko su najveci lopovi.
po uzoru na crnu goru i kod nas osnovati bosansku pravoslavnu crkvu i sve sto prije 1918 nije bilo spc da bude bpc
Ne oduzima Milo crkve i ostalu imovinu onako sto mu se oduzima nego da time SPC oduzme Srbiji nadležnost nosioca vlasti i upravljanja kao i kadroviranja crkvene hijerarhije po mjeri SPC sto je najveća politička opasnost za svaku suverenu zemlju
jos da ne odose srbi isprepadani radovanovom, koljevicevom i krajisnikovom retorikom pa da je ima ko posjecivati...ali eto, niihova odluka, ne mozes nikoga nasilu negdje zadrzati...
Izgradzena 1857 godine u vrijeme Turske uprave i šta to objašnjava
1857, ko je tada vladao u Bosni
bio sam tu cuda se desavaju
Politicke potrcke i danas rade punom parom. Kakav je to zivot,svaki dan siris lazi i mislis da si nesto postigo. Bilo bi fino da neko napise clanak bas o njima.
Ovaj jedan spominje Aishu u komentaru,Aisha je imala 19 godina kade se je udala za Muhammeda s.a.v.s.
A ima li srba u Visokom???
@JaCuDaTiKazem A ko je za tebe genocidas?
ima, istina ne puno ali ko je htio ostati taj je i ostao...ostale ko yebe :)
Zalosno je sto su pravoslavci svi mahom poslusali naredbe karadjica koji je i sam dosao sa crnogorske vukohebine, da napuste bez ikakvog razloga svoje vjekovno ognjiste.
Ova crkva je samo jedan od primjera razlike izmedju nas i njih,ostala sacuvana za vrijeme velikosrpske agresije na BiH.
Bosanska Pravoslavna Crkva
Prepali se Srbi scenarija iz CG
DA bog da da se svi vjerski objekti stave u službu društva kao u Francuskoj. Drugim riječima da se ljudima rasvjetli glava