Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AL IPAK SVE SE VRTI OKO PARA
Uzeli su levate za naredne 4 god. Sad će glupane još zadužiti da oni mogu uzivati.A sirotinjo ti maši zastavama i kuhaj krompir. Glupljeg naroda nema na planeti
Cijenim da republika gumeni opanak neće moći utrpati svoje srednjoročne papire jeftinije od 6%. Cijenim da će kratkoročno zaduživanje biti skuplje od dugoročnog. Cijenim da seljanka Zora nema pojma šta to znači. Cijenim da će i bošnjo nahebati ni kriv ni dužan.
Jakako,samo vi pjevajte i zaduzujte se.Bice to sve ok.
prosli izbori, ajmo sada da vidite kako dodo dere jarca
Treba pokriti troškove kupovine glasova i proslave.
Ta zaduzivanja su reket. Tako isto je morao unistiti domace Banke i dovesti strane od kamatarasa. Dok uzima Kredit kod njih ima garanciju opstanka eresa. Kredit se mora vracati.