Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
re. the beg Dobar si Ti , ja sam jednom pomislio anam on. Veliki selam.
Viskovicu tvoje postenje i iskrenost su nekoji dan ptvrdzeni od strane SAD - a pa tako da i nemas puno vise potrebe da pojasnjavas i da nas ugonis u laz kako bismo ti povjerovali. Isto tako tvoja nedavna besjeda na BG tv te sad 1000% demantuje i govori o tvojoj dvolicnosti.Covjek koji laze najcesce ne vjeruje samom sebi a takav ti je i partijski sef.
Ne mogu da vjerujem da ljudi toliko vole ratovati?!
Ma bježi ba, kobi rekao, da nije rezervni sastav možda za čuvanje ovaca. Providni ste.
Sigurno se formira za mirovne misije u Ruandi.
Chete su feustrirani, nemoze zastava rs u predsjednistvu kako je obecavao Dodik, presuda Karadzicu, ustavni sud ukinuo dan rs, ide nova apelacija SDA o ukidanju imena rs, BIH sve blize Natu, nemoze Dodik u vijece ministara,, narod rs sve vise stari, nema djece nema buducnosti.. frustracija ih ubi
samo da imate legalno naoružanu brigadu...
Tako su oni i 92 pričali, nešto se sprema sigurno...
Imala je genocidna rs i JNA na svoju stranu i 4 silu Evrope, pa nije mogla da osvoji niti jedan grad u BiH osim sto je vrsila etnicko ciscenje... Dok je Armija BIH krenula u oslobadjanju i dosla na vrata od Banja luke i tu ih spasila Amerika..
I mi ne razvijamo proizvode namjenske industrije protiv vas nego za nedaj Boze. Sta to se onda bunite. ?
Rece Viskovic jos i da se univerziteti upisu u drzavni registar akreditovanih fakulteta. Zasto da BiH upise vase fakultete kad vi imate svoju drzavu Republiku srpsku. Cak ste poslali i ucenike nekih skola u Beograd na takmicenje pod imenom drzava Republika srpska. Pa ti sad skontaj ovo.
Kao da bi priznali! Od genocidasa priznanje i ne ocekujemo! Uostalom pricate o nekoj migrantskoj krizi, a migrante samo sprovodite u federaciju.
Tako ste govorili i 91 god.
Kada su danas vidjeli proslavu dana Armije RBIH, odmah im se strah uvukao, i naravno povukli odluku o formiranju nekakve rezervne policije..
Ne mislimo odmah po usvajanju zakona i formirati taj sastav policije, jer za to trebaju i značajna finansijska sredstva. ", kazao je Višković