Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se zaduzujete i ocekujete da vam Federacija placa dugove!? Paraziti!
a bježi viškoviću nosi te đavo.vi apsolutno ništa drugo neznatne.samo ubijati i pljačkati.čović ima sudstvo u rukama.sad samo udrite po feder.
samo koliko ko uplati..toliko i da dibine poreza..a ne da uplate 15% a dobije 33%
@lafolaf za ovo nisu SDA i DF partneri a SDP i NS i NiP "neprijatelji" ??? nista meni nije jasno vise ?
Dzaba balijama bilo sta objasnjavati. Oni jednostavno mrze Srbe, narod odd kojeg su postali. Teski kompleks.
@1Mecava tako je bosanski srbine! samo bih htio da te ispravim ako dozvolis. svi smo mi postali od adema i have, iliti adama i eve, sve ove turbulencije koje su se desavale, masovni prelazak pripadnika crkve bosanske na islam itakodalje uopste nisu bitne...
Kakav bilmez..Svi znamo ako uzmes kredit od 10.000 da moras vracati i kamate.Kredite mozes prekompovati da izgleda da si ih vratio.A ono ti krediti ostaju dozivotno.Banke zaradjuju, a mi jadnici vracamo to skupo.Aklo ne znas sistem bankarstva, lako nam je neistunu pricati.Stalno nam pricaju bajke, a nigdje dobrobit na vidiku.
Pored glupana Fadila i one hdz lujke, i dobice .. umjesto da oni tuze ..imace sad ovo ...
Samo otpustiti one koje svako jutro autobusima dodju na Bentbasu,pa neka zive od svog srpstva i svojih heroja
Kad se uzima, hoće da budu ravnopravni, tj. svima isto... Kad se vraća, onda se gledaju postotci..
Samo finansijski iscrpljivati entitet dok se ne počnu pomašati kao civilizovani ljudi. Pa tamo su neriješena mafijaška ubistva pojava na sedmičnom nivou. Sve entitetsko što mogu srušiti, a da država plaća, već su završili. Kad bi se sutra otcijepili, za mjesec bi svi jeli korijenje. Mi ih držimo na aparatima i pumpamo parama da imaju da jedu.
@Henry Chinaski vasa mafijaska ubistva su sva rijesena, plate sve preko banke, dugova nema...
A neznam zasto i nasi iz FBIH sute po pitanju nadoknade ratne stete zbog agresije, uzimajuci u obzir i sve presude Haskog suda, ... nije valjda opet neka trgovina interesima za korist MITA ili MIRA u BIH?!
Nemoj stalno jesti *ovna uzmi nekad i sladoled pa olizi poltronski ljigavac jedan.
/kraj/bm/vsa/dad
Politicki i vojni strucnjaci, cetnici, radili su na protjerivanju, otimanju i genocidu stvarajuci manji enitet. Ovo, nakon svega, dodje kao djecija igra.
Iskreno, pa koliko to mi država imamo, ja jučer pasoš vidio kod momka, zove se Aleksandar, rođen u Banjoj Luci, i isti mu pasoš kao i kod mene. Ja se zovem Haris. Čudno.
@superPRAVEDNI to je zato sto ti se i pradeda mozda zvao Aleksandar
Tuki za hau vam treba dati...
A odgovara ti podjela para od akciza
tako se radi. trebali bi i nasi tuzit tursku za 500 godina gazenja i otimacine. ali ne, radije im lizu guzicu.
Treba vama pipu zavrnuti, poslati u Lukavicu i na Pale pa da budete bez brige! Genocidni okoti!