Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine, ne postoje unutrašnje granice u BIH
...on se nije ni očešo o gospodina, seljačka faca 1/1.
Ti samo mozes ograniciti svoj svinjac u Sekovicima ili Vlasenici, ili u drugoj pripizdini odakle dolazis.
ono kad se neko pravi pametan.
Ja sam ZA! Koliko je danas utvrditi granicu i uvesti entitetske radne vize, fiktivno prijavljene RS porodilje vratiti kucama itd... meni bi odgovaralo, a i budzetu KS!
Linija je jedno granica je drugo
Treba uspostaviti međuentitesku liniju, i onda vojsku i policiju na nju. Zaustaviti migrante na ulazu u FBiH, neka ih tamo kod vlaha. Za 15 dana će je gumicom brisati !!
ustavni sud ce potvrditi da nema granica u bih. entitetska linija su sasvim nesto drugo
https://images.app.goo.gl/HhuT2iR5KFszy7W68 Bosna i Hercegovina
Ne barkajte oko međa ostat će te i bez glava a ne bez leđa ....
Niko ga to bas nimalo ne plasi Viskovicu, nemoj se hrabriti tim rijecima, samo niko ne zeli da ucestvuje u vasem cirkusu. Vi da imate mu.a da ostvarite ono sto Duduk stalno ponavlja godinama vi bi to uradili a nebi pozivali na razgranicenje entitetske linije. Sami sebe lazete i pravite cirkus od sebe. Samo ne mogu da skontam da nakon toliko nebuloza jos uvjek toliko ima ovaca koje za vas glasaju.
Pa jesmo li u blokadi !? Koji racku sad hoćete !?
Nema od tog ništa. Isto ko što Dodik što šta ignoriše tako i ovo treba.
Kad su zaustavljeni šleperi puni oružja za Romaniju i dalje, Srbima naravno, JNA je oglasila da je to samo bla bla bla ... a to blka bla objašnjenje smo "samo" genocidno iskusili malo kasnije.... Sad Višković uvija (kvazi - JNA) razloge podebljavanja entiteske linije da bi u Viškovićev i Dodikov "srećni dan" nasilnog osamostaljenja RS u tu podebljanu linija u hipu pretvoriti u državnu..... Jednom opečeni, nikad više!
Juce odlucili jednoglasno da bojkotuju vlastite institucije i blokiraju drzavu, a danas vec nesto traze?! 😉
Hahaha smijesno. Kada im treba onda ce odlucivati i raditi. U svim ostalim slucajevima nece.... I btw, mi se ne plasimo. Bujrum!
Joj Hamo divi mu glave haha
Ovi ko retardi sto ne kontaju kad im kazes nemoze