Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojedince!??!?!!? Kao dodigovu kcerku u nocnom klubu npr.??? Providni ste politicari
Ovaj papak je potrčko Rajka Dukića i Milorada Dodika! On se pita isto onoliko,koliko i kakvo će sutra vrijeme biti. Ako neko treba neku informaciju bolje pitati gazdu nego njegovog cuku
iz naslova se zaključuje da je policijski sat razmatran, a po svemu sudeći je novinar rtrs-a pitao da li će ga biti, pa je sve to stavljeno u naslov. zašto bi on pominjao nešto o čemu "ne razmišlja"? dakle, policijski sat ni kriv ni dužan kruži internetom i plaši građane.
po informacijama iz suda kazne koje pisu nisu uskladzene sa zakonom, morali bi nam obezbjedit maske ...
A kad građani dođu , na vlast ?