Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zamolnicu"??? Kakvi su sada ovo izrazi. Uvjek se govorilo "Zahtjev za izručenje"
zamolnicu za uhićenje i izručemje ...zamolnicu pisao neki hrvat vaš federalni brat...
ma to su ti ovi što bi kao htjeli treći entitet :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neka ga pravo SBB kaniduje za posranika
Ja jos koji dan i necu znati pricati nas jezik.. Zamolnica jb vam Tudjman pleme
Odmah uspavat !
Ebo Vam ovaj HRVATSKI M......!
. VEST IZ VATIKANA: PAPA FRANJA ODLUCIO: STEPINAC NIKAD NECE BITI SVETAC... SRBI KLICU: "FRANJO SRBINE" https://goo.gl/eaAnFg .
Neka ga..To što tamo provede, provest ce u zatvoru. Kod nas kad dodje imat će aranžman na Igmanu, šetnje po prirodi.. Vikend kući
. VEST IZ VATIKANA: PAPA FRANJA ODLUCIO: STEPINAC NIKAD NECE BITI SVETAC https://goo.gl/eaAnFg .
Ne znam kako ovi u Novom Sadu razumiju ovu izvornu hrvatsku riječ "zamolnica". BiH je potpuno jezički kroatizirana. Šta rade ovi naši lingvisti? Je..ju se sa studenticama po fakultetu i klepaju visoke honorare i plate.
po čemu je zamolnica hrvatska riječ?? koristi se i u srbiji i u sloveniji i u bih ... sad što si ti nepismen i prvi put čuješ neki pravni termin to je druga stvar...
@istvanbecarpecaros Koriste je samo građani koji se izjašnjavaju kao Hrvati, a žive u državama koje si naveo. Trude se da budu veliki Hrvati koristeći i forsirajući novohrvašćinu. Išao sam u školu prije rata. Nikada se nigdje ta riječ nije koristila. Sada je sto ta riječ postala pravni termin!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko treba podplatit gospon sudija?
Koliko su jadni ovi iz GRS -genocidom nastala RS.Dosli kod Muslimana na portal, ne mogu sebi napraviti. Kakvo ponizenje. Zamisli sad po vazdan visis na nekom b92 portalu ili index.hr. Dno dna!
muslimanski portal ?? a mazlume jel ima i muslimanski internet ?? po čemu je ovaj portal muslimanski kad su vlasnici hrvati??
@istvanbecarpecaros Izgleda si ti bio bolestan kad se ucilo citanje u skoli. Ne pise da je muslimanski portal, da su vlasnici muslimani, nego pise kod muslimana na portal, sto ti hoce reci da je ovo sarajevski portal sa posjetiocima 99% iz FBiH, a od toga vecina bosnjaka odnosno muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj zamolnicu hihihihihihi
jel to neka nova rvatksa riječ :)
Koliko ce nasih para samo kostati ovaj proces, ccc...
Al ste bolesni u mozak
@Ibrahim Zlatanović, nije trgnuo dvije tri brlje jos, cekaj :))
ja sam iz KPZenica. ovdje već dugo kruže priče o tim trkačima...Ja sam zatvoren dugo i neznam kako to sve izgleda sada... ali ono što smo dogovorili ja i još 5 drugara kad ovaj dođe u gajbu kod nas imamo dobar plan. Neće to bit samo ispao sapun i onda u bulju. Nećemo samo grubo da se ponašamo. Imamo specijalca koji će se baviti sa sanjinovom ekipom. Ko god da dođe od njiha. Specijalac je strašan i za nas koji smo dugo tu...
Znala sam da su bošnje pederi.
Znači krstim se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)