Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ove mjesece u godine pretvore možda bi se budući lopovi malo i zamislili, ovako ... ???
A gdje su stanovi, a gdje su pare? Zar se nemoze blokirati racun i onda isto kazniti novcano? A sve strucnjaci, kadar, profesori, management diplome. SVI ste vi lopovski sinovi i prodajete guzicu za marku.
NUHUhahhahahahahhahahahhahahahahhahahhahahhahahhahhahahaaa
Ministri, komesar policije za dilanje, kantonalni tužilac mito ! Imali u tom kantonu više vlasti sa ove ili sa one strane brave ?? Bravčadi zašto glasati stalno za lica IZA BRAVE ?? Glasali ste i za RAdovana pa šta bi ?? Glasali za ALiju i Bičakčića, pa šta bi njima dobro eno ih ugrađenih u vilama, a VAMA ??
e jeste ih kaznili svaka cast.sta se glupirate sa sudstvom
treba visegodisnje,jer nekvalifikovanim ljudima davali licence i s tim indirektno ugrozavali tudje zivote
Višemjesečne kazne.......... pretrgli ste se