Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Zato i jeste kako je, umjesto da se pohvali pozitivna inicijativa koju bi svi trebali da slijede, retardirani komentatori zvaljave o rau (a tad nisu bili ni u jajima) a kliks kao i obicno podrzava mrznju...
Evo opet na kurir.rs pišu da je iz grada na Drini bio ljubavnik patrijarha Pavla, (D.D.) Dragomir Derikonja. Vjerojatno i osoba koja je uzrokovala akutnu upalu debelog crijeva, i destorziju rektuma.
Prije zadnjeg genocida u Visegradu je bilo 64% Bosnjaka! Sada ima =,00001% Bosnjaka! Gensocid je zavrsen, tamo vise nikada nece biti genocida na Bosnjacima!
Живели брачо Срби
Ja dolazim u martu ove godine a gospodin Sredoje Lukić kroz dvije godine šućur Allahu
Bravo Višegrađani, voli vas deda Ratko! Mir Božji, Hristos se rodi. 😘😘😘
Dođi i ti Mujice mali, biće čvaraka specijalno za tebe, znamo koliko ih volite. Ljubi vas i selami deda Ratko 😘😘😘
drynski predvodi akciju. nesto ga danas nema na klixu 😁
Četničija je od manjeg entiteta napravila pustaru! Nema Bošnjaka ali nema ni njih!