Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj ! 5000 hiljada ???? daj ne seri, i sve to sigurno bilo žene, starci i bebe jel tako. Od negdje 50 bi 500 pa eto sad 5000 a za jedno još 10 godina biže garant 50.000. Bježi ba odavde i ide se laži sa tvojim istomišljenicima, te prazne tvoje ne piju vode ovdje.
A vamo Krajišnik o nekom oproštaju? Kome i šta da oni oproste? Kad je izkopana masovna grobnica sa srpskim nedužnim življem, a mi evo 20 godina tako reči svaki dan vadimo svoje voljene iz crne zemlje i nikada kraju. Mnogo se pažnje pridaje Srebrenici ali nezaboravite da je u Višegradu takođjer stradalo oko 3000 nevinih ljudi za 2-3 dana na samom početku rata, da ne govorimo o cijelom području podrinje ti crni dana aprila-maja 92:e, sve dok u Sarajevu trubili narodu "neće biti rata". Čelnici SDA, *** li vam nanu krvavu izdajničku, NAROD je stvorio ARBiH i odbranio se od nestanka a stime i spasio RBiH, a vi je izdali i prodali pola države kao da je vaša čačevina. Doče sudni dan i krajni obračun sa svim izdajnicima i tada im ni bog neče pomoči, bili oni crni, crveni ili zeleni, neče se pitati. BOSNA i HERCEGOVINA za uvijek svim domoljubima svih vjera i nacija.