Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divne poruke i ljudski gest Opcine Centar. Nesebicno brine o cuvanju sjecanja na one koje NIKADA zaboraviti ne smijemo i njihovim porodicama. Sretan vam Dan drzavnosti!
@AlenJusaMan12 Prelijepe slike su poslane iz Doma mladih.U zajednistvu nam lezi snaga.Divno vas je vidjeti da stojite jedni uz druge.Pokusali su u ratu da nas zavade,posvadaju,ali prezivjeli smo rat,zivimo i u miru.Nismo neprijatelji,svi se borimo za jedno,za nasu BiH!
@AlenJusaMan12 Sve su ovo nasi heroji,nasi ocevi,djedovi,braca,borci.Njika sigurno nije bilo bitno i upitno da li se nesto moze uraditi jer su oni dokazali da se zajednistvom moze uraditi najveci posao na svijetu a to je odbraniti suverenitet i teritorijalni integritet jedne drzave.Ucinili ste ponosnim sve nas.Hvala na tome.Hvala i Opcini Centar sto vas nikad nije zaboravila,barem u ovr 3 godine mandata naseg generala koji cvrsto stoji iza naseg svakog zahtjeva i vapaja za pomoc.
Boracka populacija nam je zlatna vrijedna kategorija i moramo je jako cuvati.Ovo je jedan od mnogobrojnih nacina i pokazatelja na djelu da ih njihova Opcina Centar dokle god imaju generala kao nacelnika NIKADA izdati nece i okrenuti im leda.Znaju oni to najbolje,zna pun Dom mladih nocas to najbolje!
@Sotona Prelijepe slike su poslane iz Doma mladih.U zajednistvu nam lezi snaga.Divno vas je vidjeti da stojite jedni uz druge.Pokusali su u ratu da nas zavade,posvadaju,ali prezivjeli smo rat,zivimo i u miru.Nismo neprijatelji,svi se borimo za jedno,za nasu BiH!
@Sotona Sve su ovo nasi heroji,nasi ocevi,djedovi,braca,borci.Njika sigurno nije bilo bitno i upitno da li se nesto moze uraditi jer su oni dokazali da se zajednistvom moze uraditi najveci posao na svijetu a to je odbraniti suverenitet i teritorijalni integritet jedne drzave.Ucinili ste ponosnim sve nas.Hvala na tome.Hvala i Opcini Centar sto vas nikad nije zaboravila,barem u ovr 3 godine mandata naseg generala koji cvrsto stoji iza naseg svakog zahtjeva i vapaja za pomoc.
Sve su ovo nasi heroji,nasi ocevi,djedovi,braca,borci.Njika sigurno nije bilo bitno i upitno da li se nesto moze uraditi jer su oni dokazali da se zajednistvom moze uraditi najveci posao na svijetu a to je odbraniti suverenitet i teritorijalni integritet jedne drzave.Ucinili ste ponosnim sve nas.Hvala na tome.Hvala i Opcini Centar sto vas nikad nije zaboravila,barem u ovr 3 godine mandata naseg generala koji cvrsto stoji iza naseg svakog zahtjeva i vapaja za pomoc.
Prelijepo.Druzite se i organizujte se.Opcina Centar je napravila pun pogodak sa ovim dogadajem.Borce nikada zaboraviti ne smijemo
Prelijepe slike su poslane iz Doma mladih.U zajednistvu nam lezi snaga.Divno vas je vidjeti da stojite jedni uz druge.Pokusali su u ratu da nas zavade,posvadaju,ali prezivjeli smo rat,zivimo i u miru.Nismo neprijatelji,svi se borimo za jedno,za nasu BiH!
Da se ne zaboravi 🖤
Veliki dan za sve gradjane,lijepo vidjeti da njegovo obiljezavanje postaje tradicija i veliko hvala Opcini Centar koja ne zaboravlja boracku populaciju i cuva uspomenu na nase poginule borce.
Divan nacin da se izrazi ljubav prema svojoj domovini,obiljezavanjem ovog historijskog datuma zajedno sa ljudima koji zasluzuju postovanje i divljenje i odavanjem pocasti svim poginulim pripadnicima Armije BiH.
Svaka cast organizatoru na svecanom obiljezavanju praznika svih gradjana BiH,posebno mi je drago sto su prisustvovali pripadnici boracke populacije i sto se na ovaj poseban nacin odaje pocast onima koji su to zasluzili.
Sve dok imamo ovakva okupljanja nasi borci nece biti zaboravljeni,stalna obaveza svih nas je da se sjecamo i odajemo pocast ljudima koji su dali svoje zivote za nasu slobodu.
Drago mi je da je upriliceno obiljezavanje ovog znacajnog datuma i da se njeguje tradicija sjecanja na one koji su za nasu domovinu dali svoje zivote.
Sad nam kao predstavnike nude i oficire koji su ona "druga" obilježja nosili tokom 1992. Nešto je počeo Nikšić , nastavio Hadžikadić. Srećom imaju slike, pa će izaći kad bude trebalo. Evo ga, predstavnik, on će donijeti promjene, on ima integritet - a ono slika nasmijan pod šljemom sa trobojkom, bez petokrake... Ista ona trobojka što je spržila Podrinje...
Gdje je bio dok su naši momci čuvali stražu na Koševu da ne dokusure propucanog Juku i Nerku? Juka je poslije skrenuo, ali nisu fini momci odbranili BiH. To su bili momci srčani, nikakvi oficiri i generali.Okupljanje OK, Gest OK, Hvaljenje generala - e nemojte molim vas.
wbo tw general. Pitaj ga koliko je boraca poslao u smrt*?
@Mirsoamerikanac HALIME,ANIDE,ELME I NJENOG BRATA MI KAO I ELVIRE PO NOVOM ELE MI,GENERAL AJNADZIC SE BORI ZA SVOJE PATRIOTE,CUVA SVOJE BORCE I SABORCE KOLIKO GOD SE TO NEKOME SVIDJELO ILI NE DOM MLADIH JE BIO ISPUNJEN DO POSLJEDNJEG MJESTA BLE BLE BLE
Lahka im zemlja bosanska svim poginulim patriotima,a sretan dan državnosti svim patriotima bosanskim.JEDNA SI JEDINA.
Dok su ovi momci branili grad Ajnadžìć je u Lukavici bio u Kasarni JNA...
@inspekt A ti kao to sve znas!Ljigo
Načelnikovi botovi uvijek odmjereni, korektni, odišu optimizmom i zrače svjetlom ... kao sovjetski filmovi iz pedesetih ... zaista nemam zamjerki ... siguran sam da se uredno obriju, i stave kravatu prije nego što napišu komentar.
@HuliganSejdo Nacelnik nema botove on ima ljude koji cijene i vrednuju njegov rad.Koji su odlicno vidjeli i nerad i svu zapustenost Opcine Centar kakvu su tvoji sefovi ostavili a uzimali lopatom od naroda!Sram vas bilo