Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U državi u kojoj su Policajci veći kriminalci nego gradjani...tu sreće nema...
"Ranije osudjivani" - Kako, ali kako neko ko je ranije osudjivan može raditi u SIPA-i, GP-u ili UIO-u??? Mi smo fenomen od države.
Digne se vlast kada ostete njihov dzep (neplacanje poreze), a protiv naprimjer autokradje (ne poznajem porodicu a da barem jedan clan nije bio zrtva) ne rade nista, dok znaju vecinom ko to radi i dok su i u to upetljani svi slojevi policije.
Vlastne trpi konkurenciju!
sve informacije iz SIPE ulaze u svaku poru zlonamjernih ljudi koji imaju novac i vješto iskorištavaju informacije koje dobiju. ove institucije su presmješne, kao i samo njihovo djelovanje. u mahali u kojo živimo i na način na koji živimo nije moguće i nikad neće biti moguće (možda jedino da nastavimo rat) urediti pravni i ekonomski okvir za bolju budućnost nas i naše djece.
Multietična skupina kriminalaca na državnoj sisi AFERIM SIPA
SIPA je jedina normalna murija u državi
Vec sam ranije slao pisma na odresu direktora Granicne Policije BiH i u nadleznao ministarstvo vezano za ponasanje i ispade Ignjic Gordane (broj 0530) sluzbenice granicne policije u to vrijeme na Aerodromu Sarajevo. Naravno niko nikad nije odgovorio ... tako da me i ne cudi ovo danas objavljeno.
a kako su uopste uspjeli doci na odredzene polozaje kad vam treba za dokumentaciju i naj bitni dokument da niste kaznjavani kada se predaje na razmatranje za mjesta u drzavnim institucijama
Rasturali cigarete za Mileta Ronhila
JOJ SRAMOTE :D
SDA G.O.V.N.O od stranke
JAO CIFRE 329 KONVERTIBILNIH MARAKA PLIJEN,NISTA OD TOGA
sve braća hercegovici svih vjera i konfesija :)
Imena! Dajte puno ime i prezime! Da se zna!!! IMENA!!!
dobro jutro kolumbo...
Cuj i ranije osudjivani ! I ponovno ih zaposlili na ista mjesta. Extra