Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz Trgovsku goru pčele će biti ko kokoške.
@muhamostar Prodavaće se u mesari na kilu, s kostima.
I ja ću prvi otići vani da zaradim nešto konkretno za svoju familiju, ali zemlju prodavati NIKAD ! Neće dugo proći da će normalna klima, komad zemlje, čista hrana i voda biti najveći luksuz. Bosna je raj na zemlji, a sve što ne valja je od naroda.
Superiska u bih nece biti nestasice meda
Sponzoruše kažu da ima i na kur.u meda
Ovo je uglavnom zbog koriscenja pesticida u poljoprivredi
Jedan od predznaka Sudnjeg dana je nestanak pcela. Pocelo u Americi evo i Evropa ih gubi polahko! NARODE OPAMETITE SE DOK MOZETE!
Ako nestane pcela i nas ce
Trebamo se baš sad brinuti, dok je situacija dobra. Poslije je kasno.
BH pcele su vodootporne od svog ovog smoga i zracenja
ni budala na nikad nece faliti
Pravi med je rijetkost
Baznija zato bilježi nestašicu ljudi.
Nestanak lijepih,pametnih,vrijednih pčelica je predznak Sudnjeg dana ljudi moji ;)
BIH mora da brine i o pcelama, jer ce ova vlast i to unistiti. Dovoljno je reci da ne postoji udruzenje na nivou drzave, a gradska udruzenja vode uglavnom clanovi SDA partije i oni dobijaju svu pomoc sa nivoa entiteta
Neka smo i mi na nekoj mapi zeleni.
KAD NESTANE PCELA, NESTACE I LJUDI. ONE SVE OPRASUJU
BiH ne mora da brine...niko ne broji pčele... :-D