Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokradeno bar jedno 300 mil
od ove jedne milijarde u masu drugih milijardi u zadnjih 20 godina minimum 40% je zavrsilo u privatnim djepovima a revizije utroska nigdje ali bitno je bilo naprevit 8 puta reviziju invalida do sada ko vele da nije kome ruka ili noga izrasla da ustede
cestitam,nazdravlje!!!
a ja kupujem gazu pisljivu jer u ambulanti ni to nemaju a oni kupuju aute od nasih para
A šta kažu iz OHR-a? Vjeverice ugrožene.
Dok oni nabavljaju i troše milijardu naših para, mi možemo da jedemo sutlijaš. Evo jednostavan recept za sutlijaš: 6 soljica vode 2 soljice riže 3 solje mleka 15 s.k. secera 2 vanilin secer 1 puding vanile 1.Stavite vodu da vri,pa kad zavri,dodajte rižu i mijesajte da ne zagori. 2.Kad je skoro gotov,dodajte mlijeko,secer i vanilin secer. 3.Pre nego sto bi izvadili,ako je bude rijedak, dodajte puding promjesan sa malo mlijeka. Kratko vratite na ringlu da udari jedan kljuc i to je to.
@SheRains puding dodati samo u slučaju da bude rijedak