Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu samo u Turskoj zarobljeni nego su i u R. Grčkoj pa se niko ne žali.
Naučite da igraju dobro pišpila i tablića kao i njihove starije kolege
Ili ti je loš info ili si pogriješio nije 17.03. nego 17.02. a trebali su doći kući za Bajram 24.04. Ja sam jedan od onih čije je dijete tamo.Laž je da su naši sami tamo, ima još stranaca Albanci,Afganistanci ....samo su turske kadete pustili kućama i oficire i profesore a sad su se neki oficiri vratili i tu su sa djecom sad šta če biti ne znam ostaje samo da čekamo a izgleda da se i aerodrom Sarajevo zatvara za letove.Nadam-o se najboljem!
Šta pizdite,kako bi pušku nosili da morate
Šta je sa kadetima u R. Grčkoj i oni su već 20 dana u karantini.
To su garant oni piloti na obuci
MA TRAZITE DRZEVLJANSTVO
Recite Turcima da nam ne salju toliko medicinske pomoci, nemamo je stvarno vise gdje propasti ce nam !
Al nek se ne sikiraju mi cemo opet vozati se po Sarajevu kada Erdogan pobjedi, slaviti mu rodzendan u Zavidovicima i mahati Turskim zastavama ispred BBi i sebilja!
@gooUser1584174813 i ostavljati Bosnu u amanet
PRIKAŽI ODGOVORE (3)