Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
who cares kad matora senilna fukara mahom glasa za najpogubnije opcije. Meni zao mladih...
I uprkos ovome je bitno ko je balince, vlasce ili skutorce…. e Xebite se kad ste nenormalni sa tom sakom maraka
Ako ništa, u RS-u ne postoje penzije do 50km niti do 100...Minimalna sa 15 godina staža je 187KM (bez obzira da li mu toliki prosjek izlazi ili ne). 700KM minimalna da je moglo bi se pričati o nekom životu, sve ostalo je patnja i pokušaj preživljavanja jer živ u grob ne možeš.
Nisu penzije male, problem je što se dijele samo jednom mjesečno.
od demobilisanih dzabohljebarosa bez ijedne godine radnog staza pravi penzioneri ne mogu da se prehrane i prezive ... motkom protiv demobilisanih dzabohljebaroša !
Napisite nesto Republici Srpskoj da mozete SEIRIT , balidzhani !
najveće glasačko tijelo živi na rubu egzistencije i po tom pitanju ništa ne čine 🤔 samo vi čekajte nekog novog tita da vas oslobodi
Zato sda i tjera omladinu u inostranstvo da bi finansirali svoje rodjake koji ostanu ovdje i tako se kupuje socijalni mir
ma extra im je, penzići im podigli ove državice i izgradili sve što lopovija nije mogla ni ofarbati, a ista ta lopovija ih onda poslije rata ogulila i opljačkala do gole kože...
I kaze ostani
masala
Manje od 50 km .. koloko jih dobiva manje od 10 km ... mi i srbija teski retardi.... pa jbt kako izdrzis sa te netko J u zdrav mozak 20 + godina .
Ne samo da izdržiš nego im se svake 4 godine ponovo naguziš i kažeš, "De još." Zna se da su penzioneri najvjerniji i najaktivniji glasači.
@HejBa sadomazo ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S obzirom da pričamo o generacijama koje su nam priredile sve što nas je snašlo i dovele nas tu gdje jesmo, puno im je i to. Da se mene pita, ne bi ni za komad hljeba imali.
Al su zato redovne,nije sve tako crno hahhahaha
A porast izvoza za čitavih 12% ?, pa stalni porast zapošljavanja, pa obećo Bakir a još više Erdogan i sve tako ??