Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sramote u pm. Migranti nam okupirali parkove i trgove, Leze po nasim domovima zdravlja dok nasim gradjanima traze "markice" za pregled. Maltretiraju turiste a i obicne prolaznike. I povrh svega sad nam i granice blokiraju. Kome je ovo normalno ili "sevap" neka mu ovako bude u kuci.
Sta bi od one Jugoslavije!!! Za ne povjerovati, od onog reda, do ovog haosa...
Jebi ga. Nekim narodima nije odgovaralo trište od 23 miliona ljudi i sloboda kretanja na 255000 km2. Sad se guše u svojim torovima, a evo im stižu i brača po vjeri.
Daje došlo 60-70 demobilisanih boraca i blokirali granicu murija bi ih izmarisala i rastjerala,a ove puste da leže na granici.Joj jadna naša državo
Pendrek je iz raja izasao!!!
ma zatvorit granice
Cistim Granice 00387/32 752-885 Zvati poslije 16 sati
Slomiti rebra za svaki neposluh i nezakonito ponašanje. Tačka.
Vidite da izbjeglice nisu nacionalno niti kleronacionalno opredjeljeni kao ovaj nas svijet, sto se potvrdjuje da napustaju Bosnu, a zele u Hrvatsku.
@Prangija2...ali si imao papire i nisi se ruzno ponasao
Sve ih u krojsu
Treba ih poslati Mektiću kući da ih dočeka
Pendreke i udaraj da se cetveronoske krenu vracat odakle su i dosli
Nisu ovo imigranti ovo su malinari
Izgleda da se jako dobro snalaze i koordiniraju. Kad ih bude jedno 30 000 mogu vrlo lako preuzeti potpunu vlast u ovoj državi. Samo je pitanje njihove dobre volje.
Blokiraju prijelaz u Bosni i nikom ništa _seljaci, a kad bi neko to u neko to u njihovoj zemlji uradio, pretukli bi ga.
pa kako su usli bez puntni isprava u bih,a da kod nas moze sve...
Jbt agresivne gamadi....što ovako nisu bili agresivni kod kuće?