Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djesu pare? Pokrali lopovi sigurno za izbore nema ni marke u kasi
Kvaliteta cesta bitna je kod prometnih
ne slutite,puj puj..
koja slucajnost da je okruglo 24 miliona zaradjeno, a ne 24 356 123 marke il tako nekakva cifra
ako je vec transparentno, onda nek bude transparentno, ovo zaokruzivanje nije nigdje moguce, sad pucajte jos negativnih
Pa sa tim kusurom su ovi ministri iz vlade napravili BBQ kod Niksica na vikendici...
x 5,00 KM
Bolje da su povezali Mostar sa Međugorjem autoputem, povećali bi promet na Mostarskom aerodromu i više bi para nama ostalo, ovako smo Hrvatskoj samo povećali prihode.
Koji si ti glupan i majmun, pa to nije normalno... GP Bijaca je jedini granicni prelaz u Hercegovini preko kojeg se obavlja izvoz. Najblizi iduci je Bosanska Gradiska. Znaci hiljade kamiona kojima se izvozi iz BiH, mjesto da putuju najbrzom rutom (preko Dalmatine), oni bi trebali voziti preko Prozora i Jajca do Bos. Gradiske???????? Imas MOZAK, ma nema sta...
Kakvi smo vozači ovo je nevjerovatna vijest. Hvala Bogu.
Svako zna da je svaki udes ovdje skoro pa koban, Bog zna...
...neka tako i ostane.