Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legende..
I ove kise ce tek prestati da padaju kada se ovaj ispracaj zavrsi
Sve i jednom motoristi kapa do poda. Svaka vam cast momci...
hvala jaro :)
Sa radnog mjesta sam gledao kolonu kako prolazi...grandiozno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vec se osjeca... a sutra ce da bude jako tuzan dan za Bosnu i Hercegovinu. Nikad ne zaboraviti Srebrenicu, da se nasim buducim generacijama ne ponovi. :-(
Zasto mi neko dislajka koment. Ono ljudski, nek radije napise cime sam nekog povrijedio. Nidze veze bgm.
U kojem dijelu molim te? De me prosvjetli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka im čast! Ali nikako ne mogu da shvatim ljude koji su danas, iz tramvaja, komentarisali ovu raju kao da su neki divljaci. Strašno ružni komentari puni predrasuda iako nisu bili u toku šta se dešava, ali hajde..
Pa dobro, to ti je naš mentalitet. Papanska politika..
Zato vrijedi ona ispeci pa reci, ali ne kod nas ne ide tako. Uvjek je jezik brzi od pameti. Ja mogu reci da ih je jako lijepo bilo vidjeti danas i ako je povod ovako tuzan. Svaka im cast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)