Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovaj Irfan je premijer pravi, u početku mi je izgledao kao dječak koji ne zna šta hoće ali ipak me demantovao, radi vrhunske stvari.
Danas smo gledali kako Pilav sjece katance na KCUS-u, da bi lakse krali i odnosili aparate na zadnja vrata gdje ih niko nevidi, i da dolaze i odlaze kada hoce i kako hoce, prijepodne u KCUS a posle podne u privatne klinike. To je Sebija osujetila i zabranila ali paraziti trojkasi hoce opet kao prije. Bice KCUS za par mjeseci isti problem kao Elektroprivreda.
Svaka cast za vladu TK!!!
U bivšoj državi se moglo dobiti zatvora ako nisi radio . Dva mjeseca se dobijalo za nerad i dangubio i bas tako u presudi pisalo
Ali zato nije bilo fabrike bez 600 ljudi u jednoj smjeni, a bio cetverobrigadni sistem rada.
Msm da TK nije imao kvalitetnijeg premijera, radi dečko pozitivne stvari
kazu fali doktora a 100 ih nezaposleno hajde budi pametan
Zato što neće niko u Lukavac, Kalesiju, Srebrenik, Čelić, Banoviće i ostale mjesne ambulante. Pogotovo ako si iz TZ. Za ove ostale zna se, Tuzla ili ništa.