Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krajisnici su uvijek bili patriote i vidjeli su da sbb vodi bosnjake u robovlasnistvo i sta je krajnji cil njihovog gazde fahre
@Diplomatic575 Jel ti retardinjo fakat kontaš da ovo Fahro čita i da to tvoje sektaško-KOS-ovsko komntarisanje po klixu pije vode. Jedini efekat je da ti mama ima više odnosa
Sutra polažu razliku predmeta za ASDA 😂😂
dosli pameti izgleda jer SBB u prevodu znaci Stranka Bosanskih Budala
KUPUJU SDA LOPOVI I NE PITAJU ZA CIJENU. SVAKA RUKA KOJA SE KUPI JE UAPJEH. BAŠ JE ŽALOSNO DA SE RUKE JAVNO KUPUJU. DNO DNA
Kako to da isti ti koji su doveli ove "spasioce" SBBa /hozanovce/ nesnose nikakve sankcije??? Kako to da isti ti koji su se isto ovakp u ranijem periodu ponašali nesnose nikave sankcije??? Znači onda da je je SBB u USKa ustvari bio i ostao D.J.L.= Azra Svemoguća neuzubillah Jazuk za sve one koje je ONA svojim intrigama i "bliskošću" sa Centralom doslovice ukopala u zemlju poput Nermnia Bećirbegovića Eto Vam sad... ja nako svratio da pitam za "aršine"
samo mi nisu ovi aršini oko isključivanja iz SBB nimalo jasni. 1.isti oni koji sad imaju moć da isključuju su iste ove koje sad isključuju doveli neposredno pred prošle izbore??? 2.isti ovi koji sad isključuju su prošli mandat bez ikakvih tzv. stranačkih odobrenja postavljali koga su htjelu pogotovu na pozicije na federalnom nivou???
sad ce oni osnovati kao neku drugu stranku i biti posteni, looooooool. kakvi potezi ni naj veci sahisti danasnjice nemaju takve poteze
Vjerovatno presli u SDA odakle su i presli u SBB da i tu stranku uniste i razvale kao i SBiH nekada.
Masovno SBB mjesni odbori prelaze kod Konakovića
Tek sada skontali da su u stranci kriminalca i ratnog profitera.
Ščepo na aparatima
Nestalo cijelo pleme, jbt
fahro kako se na satrovackom kaze mala zmija
Ko je Senad Salkic (Lopovsku facu i pogled ima), direktor u EP BiH, kako on onako mlad na nako veliku funkciju, daj nek neko objasni, castiti cu ga. Prosto ne mogu da vjerujem da je tu sve bilo regularno oko dobivanja te funkcije.
@SamoLjiljani keru,to je gospodin i za tebe i za sve nas...
Takih Tuzlaka, umrezenih u mrezu lopovsku mi je pun krc, i sam sam Tuzlak, papak jedan.
Kako Fahro neki dan za N1 rece bahato i okrutno za Damira Arnauta bas ono bi ruzno i nije ni cudp stp ljudi odose Bog zna kako je tek privatno bez kamera.
Kad vidim ove seljacke face koje se jos smiju u prvim redovima skupstinskih klupa, a omladina crnci po zapadu, sto od Sehida, sto od RVI-a, sto od demobilisabih Boraca, ili dijete bilo kojeg postenog gradzanina, dodze mi muka u zeludcu od nervoze. Jbm vam mater svima redom, u uta, nosonje Seljacke.
Ko se SDA prikloni ovako zavrsi.....#DFcekamonavas