Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj crnu hroniku i uvjeri se da nisi u pravu. A te drvosjece i neplatise su samo potencijalni \"ozbiljni\" kriminalci, prvo ukrade drvo, struju i vodu, a onda mu se osladi jer nema posljedica, pa ti ukrade televizor iz kuce i novcanik iz dzepa, a i sto bi on posteno radio kad mu se ovako vise isplati.
U drzavi u kojoj je kriminal privredna grana nista bolje se ne moze ni ocekivati.
sdaaaaaaaa demokratijaaaaa
\'\'...u tom pogledu stanje mnogo bolje u Republici Srpskoj, koja ima čak 175 slobodnih mjesta u kazneno-popravnim institucijama...\'\' zato sto je vecina stanovnistva RS-a u Hagu !!!
i rade gdje? Rade u Parlamentu aplauz za gospodu, iz zatvora direkt u zastupničke fotelje
na odsluženje kazne najviše čeka bijeda koja je uhvaćena u sječi drva,neplatiše,saobraćajke,a nikako ubice i ratni zločinci