{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Više od 1.000 mladih iz cijele BiH krenulo na nezaboravno putovanje u Prag

Klix.ba
26.2.2015. u 17:58
725
95
Više od 1.000 mladih iz cijele BiH krenulo na nezaboravno putovanje u Prag
725
Više od 1.000 mladih iz cijele BiH u poslijepodnevnim satima krenulo je iz Sarajeva na studentsko putovanje u Pragu koje organizira turistička agencija Sol Azur i Buena Vista.
Sve studente, ali i ostale mlade koji su se odlučili na ovu avanturu, očekuje nezaboravnih šest dana u Beču, Pragu, Budimpešti i Bratislavi.

Prije polaska, agencija Sol Azur i Buena Vista je u saradnji sa Red Bullom, ispred Olimpijske dvorane Zetra organizirala ispraćajni party.

Kako je rekao Samer Rešidat, direktor turističke agencije Sol Azur i Buena Vista, riječ je o do sada najvećem konvoju studenata koji će predstojeće praznike provesti u nekim od najatraktivnijih evropskih gradova.

"Ovi mladi ljudi su pokazali da su društveno odgovorni, jer su svoje putovanje povjerili agenciji koja je registrovana i tako ga nisu doveli u pitanje", kaže Rešidat.

Agencija Sol Azur i Buena Vista je postala sinonim za dobra i jeftina putovanja za mlade omogućivši im da se dobro zabave i upoznaju gradove koji su meta turista iz cijelog svijeta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: