Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo po bliskoistocnom sarajevskom vremenu 24 : 30 ?
u bliskoistocnom sarajevu i dani su duzi...
Ha meza, jos stoji! Nadam se da ce ovaj Joksimovic poceti svirati u 24:30 h. Kakvo smo mi selo postali pa nam zbog koncerta narodnjaka pojacavaju linije. Odoh djubrivo kupiti, vidimo se.
Ovdje je prvo pogrijesio GRAS koji je napisao ovu obavijest...onda su pogrijesili ovi iz agencije koji su poceli prenositi ovakvu vijest...i na kraju pogrijesio sa-x koji je objavio... skontajte koliko je to nepismenih ljudi, da nikome u ovom lancu nije palo napamet da ovo ispravi :)
Sto se u Sarajevu dan oduziooooooooooooooooooooooooooo 24:30..... :DDD
znaci ako neko ostane u gradu do 25.00,mora traziti taxi :)))))))))))
Novinari su postali najnepismeniji dio nacije.
do 24:30! hahahahaha!