Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Geeška, trebao je bijelog što stoji na pješačkom.
dobro je proso...sta da je dosao vlasnik izguranog auta i povikao...djecooo djecooooo djecooo...busi hahahaha...busi hahahaha...
@neko.iz.mase Pa lakse izgurati passata 3 starog nego Dzipa novijeg. Upravu si al nema logike hahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neka je papci se parkiraju i ne gledaju gdje auto ostave, treba ovako uzeti kršinu i demolirat sve redom
@hakenpuc i on je bio na trotoaru kabadahija hoce metak
@hakenpuc samo kod nas kreteni zagrade covjeka i dignu rucnu nit broj ostave nista stoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dogovoren snimak, vlasnik izguranog vozila je snimak.
Ja papka
Sta vi mislite kako smo se mi odbranili od onoliko mehanizacije-tenkova od bivse JNA-Vojske?? Dvicama iz Tasa Vogosca..to je nama glavna "mehanizacija"bila..i kad mi spomenu lose dvojku golfa nije mi dobro.
Mogao je i gume izbusiti i to je vaspitna mjera za one koji te blokiraju
Tako je to na divljem zapadu..
a eto golf bio pravilno parkiran uz kante za smece. ja bijafre majko draga
Nažalost, moje drago Sarajevo već odavno je postalo najveća rupa i kasaba jugoistočne Europe. Furda i stoka sitnog zuba koja je šljegla u ovaj grad iz svakojakih vukojebina upropastile su nekad najljepsi grad, u pjesmama opjevan. Danas Sarajevom vlada primitivizam, seljakluk, papanluk, divljaštvo itd koje su sa sobom donijele pridošlice i nepovratno ga promijenile, nagore, nažalost...
Nisu vozači krivi što su zgrade na Novoj otoci pukli koliki su bili placevi. 500 stanova 100 parking mjesta. A prva zelena površina je na Vrelu Bosne.
Na Otoci sve sama elita
SIGURNO GTI 16V
Hahah golf je golf, get the golf outta heree
tako rade u Africi...
Levat sto nije zatvorio kapiju za sobom😂
Ja sam u istoj situaciji nazvao policiju , nikome nije oštećeno vozilo. Debilu treba veliiiikuuu kaznu za oštećenje tudje imovine!
Gdje tibra zgradu pravi, parkinga nema