Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ga imaju stititi, veprovi su zakonom zasticeni u Bosni.
dodika cuva specijalna policija rs i nisam vidio ni jednog bosnjaka niti pripadnika te direkcije da je oko dodika....ovo je obicno mlacenje prazne slame i ovaj tip ce samo na sebe da navuce dodikovu paznju i proci ce kao i kormakova....
Veprovi nisu ali medjedi jesu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nece Dodik jednu policiju na nivou BiH a sada bi da ga stite njegovi iz RS na citavoj teritoriji BiH. Ne voli kad ga zovu bosancem a voli svaki mjesec 6.000 KM od drzave BiH ciji je predsjednik.
Ne mora vala ni dolaziti u seher, ionako nikakve koristi od njega.
Ma hajde non stop se primaju ljudi preko štele pa šta je još njih 15 ? Svakako cete ih zaposliti prije ili kasnije.
Zakon o državnoj zastavi, kao i Zakon o štićenim ličnostima na državnom nivou je štivo koje je Mile Bosanac trebao čitati na vrijeme...
ne znam što bi ga iko štitio dovoljno je star da se brine o sebi i nije trebo da laje na mesečinu
Вилић-српско презиме. Еееее, јањичари.
Kada nasi trebaju trebaju preci entitetsku liniju u potjeri za kriminalcima onda Dodik kaze nemoze. Kada treba cuvati granicu od migranata onda kaze da ce to smatrati napadom na rs. A kada njemu treba onda mup rs moze ovamo. E nemoze!!
Ko mu jebe mater ne treba ga ni cuvat
Kad vec postuje Dayton neka postuje u paketu i zakonu o koordinaciji.Ako ne zeli da ga stite bosnjaci ima video-link i skype pa neka funkcionise na taj nacin.Tesko se prilagoditi na multi sredinu makar ona bila samo u predsjednistvu i na razmisljanje koje se razlikuje od njegovog.Manje svedskog stola vise rada
Nemoj tako čika Viliću, i oni su nečija dEca! Vlahaajaaahhaaaa
Vi ste tu, placeni od naroda BiH da pravite red i cinite zivot gradjana mirnim i sigurnim koji se klinac prepucavate!!!
Video konferencija sa Džalalabadom. U ćumez ne ići. Ne polemisati sa poturcima. Predsednik iz Republike Srpske u Republici Srpskoj.
Tebi lijepo zvuči samo što nije tako. Medo dolazi i postaje sve poslušniji...
Polupo si loncice, nije tema predsjednica manjeg entiteta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa , samo prije mesec ili dva , ronhill je bio kategoričan da nijedna policijska jedinica ( osim naravno mupa rs) , na teritoriji šume nije dobro došla..( a trebali su svi zajedno da pojačaju graničnu policiju zbog mig.krize) ! Ali avaj , sad to ne važi , ..i po ba-jinom on bi ipak da mup rs deluje na prostoru koji nije šuma... Eeeeeeej hejjjjjj , Milojko bre , ...dozovi se ...pametiiiiiii !!! PS ; Viliću , nikada ne dozvolite kršenje zakona , pa ma o kome se radilo .
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
DODIK VODI BIH U NATO , ABd, zato i jeste u presjedništvu, smjestila ga odlazeća američka diplomatija!