Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel stavljen pecat na tu odluku...
Pecat je ukrao Konakovic, ali srecom ovo nije u nadleznosti vlade KS vec gradske uprave i gradonacelnika!!
to je blizu realna cijena za bh gradjane. 6km je preskupa za nas standard.
a što samo vikendom Skaka?
Odlična ideja, za pohvalu! Ovo da je neko uradio u drugom gradu, drzavi, svi bi hvalili, al’ mi jok, pored smoga, ugusismo se negativnoscu.
Pa koliko ljudi od toga ima koristi? Kako cu ja od Otoke do žičare? Ili onaj s Grbavice? Kako da on dodje do žičare a da se ne naguta smoga i svega? Uvedi autobuse iz svakog dijela grada, ili počnite riješavati problem!
Hos da te neko ponese do gore i pritom ga malo popusi? a? MRS!
Bravo!
SKAKA je obećao da žičara neće proizvoditi profit, da je cijena kalkulativna za njenu osnovnu funkciju i održavanje, te ako bude profita DA ĆE CIJENE ŽIČARE BITI SMANJENE. Sada se ušutio jer očigledno ima neki ćar u svemu ovome !! Drugim riječima prevario je djecu, omladinu i građane Sarajeva, koji teško da mogu priuštiti jedan odlazak a pogotovo čest odlazak na Trebević iz zdravstvenigh razloga!! Ovim smanjenjem za vikend samo MAŽE OČI SVIMA NAMA!!
Ovo i jeste realna cijena za naše uslove. Sada se kao moramo radovati normali jer smo nenormalni.
nama se para
Skaka pokušava brojčanim bildanjem da opravda postojanje firme, priča će biti da su turisti imali toliko i toliko vožnji ali da minus nije bitan jer je turistička atrakcija. Glupan kod Senada kaže da je pare za izgradnju žičare finansirao od žičare jer posluje pozitivno....
to Skaka, krme te ubolo 😁 dobra inicijativa
Bravo Skaka, aferim. U moru losih vijesti ovo je jedna lijepa za sve gradjane BiH. Podsjeca me na euforiju i pjesmu Idemo u planine, Bijelo dugme. Samo naprijed.
Dok Vlada derneci po diskotekama,Konakovic krade pecat,nas Skaka obraduje i ljude sa slabijim finansijskim stanjem da se makar sklone iz smoga na atraktivan nacin.
Ovako se ponasaju odgovorni politicari a ne ovi sto kradu pecate i citav mandat provedu u borbi sa opozicijom a nista ne urafe za gradjane. Ovog covjeka treba postaviti za Premijera.
Odlicna ideja,taman za vikend idemo gore. Hvala gradonacelnice.
Bravo Skaka, konačno neko ko se sjetio konkretnih stvari za građane, dok se drugi ganjaju sa pečatom.