Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kl8ix iznova i iznova pokazuje da je sistemski igrač. koja hinjska podebljana zadnja rečenica. ispada, ako izlaziš vani da uživaš u suncu (od kojeg nema većeg lijeka) i "ufatiš" malo vitamina D nakon zime, u rangu si ubice i kriminalca... fcuk off!
pa sto cemo mi vani. nama je kao i pravim ovcama mjesto u toru i da blejimo na svaku koju nam kazu nasi pametni krizni stabovi. oni ce obilaziti izletista i planine i provjeravati da li se neko usudio da nos pomoli
Ovo će nam glave doći... Sad kad stoka nagrne vani nećemo iskorijenit' koronu do 2022.
Ostani kod kuce. Krizni stab.
moglo bi se u kuci ostat za vikend hihi
Najljepši datum na svijetu. Tko zna zna
Bit će planine pune
Extra! Prelijepo je gledati lijepo vrijeme kroz prozor u stanu.