Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mu je otac bio borac, mada glupo i naivno poginuo, ne mora da znaci da je on sposoban za direktora. A za vodomjere, sve ce to biti uredno naplaceno ko da nam kisela voda dolazi slavinama.
JESU LI POPRAVILI IŠTA,AKO SU JEDAN DOBRO JE,S OBZIROM DA JE DIREKTOR NESPOSOBNI NEZIR HADŽIĆ!!
Pucaju spojnice,cijevi,vodomjeri sve zbog redukcija...nagli pritisak
Znatel koja je najveca prirodna katastrofa koja je pogodila KS? -To je Konakovic
ViK sta mene to boli qurac, jel vas interesuje odakle meni pare za racun da vam platim. ViK prijavljeno 50 uhljeba i 70% debila u upravi tim se vi bavite malo.
Konakovicu !!!! Sta je sa obecanjem za vodu??? Necemo redukcije nigdje u drzavi, a pogotovo u glavnom gradu. Nismo u ruandi Dino!!! Sramota!