Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako interesantan vremenski termin za popravke. Osim što se voda zatvara bez veze po noći, trebalo bi te večernje sate onda koristiti za opravke. Pitam Vodovoddžije, evo javno: jeste li čekali snijeg da padne u Sarajevu i da otvorite sezonu opravki. Šta radite po noći kad zavrčete vodu u jednoj europskoj metropoli, gospodo direktori i radnici KJKP ViK Sarajevo. Da li vam je poskupljenje cijene vode za cca 100%, što je svojevrsna prevara,koju ste dobili lobiranjem u kantonalnoj Vladi preko ministra Petrovića, bllo dovoljno da odmah krenete u rekonstrukciju ili čekate evo i drugu zimu pa da evo sada radite. Konačno gospodo vodovodžije, jel mislite da su građani Sarajeva vaše ovce koje ćete šišati, kamatirati, tiranisati zavrtanjem vode kad vam je urcu ćeif, poičesto s najavom dan uoći zavrtanja, da se ljudi nemogu ni čestito pripremiti sa zalihama vode. Očekujte naše razumijevanje i uredno plaćanje vaših računa koji ponekad dolaze i 2 puta mjesečno.
SADA (!!!) nam to javljate kada nismo napravili zalihe vode, ne mozemo otici u toalet, odnosno - mozemo, ali nismo u mogucnosti isprati necistocu iza sebe, ne mozemo ruke oprati, ne mozemo hranu skuhati.....znam, treba da se radi, ali zar portal Klix.ba, kao portal koji se vodi kao jedan od boljih i avangardnijih, nije mogao ovu vijest NA VRIJEME (jucer !!!) prezentirati na svojoj stranici i na taj nacin omoguciti gradjanima da se na vrijeme pripreme? Jasno, tipicno bosanski, hebe se svakoga za sve, a svi znaju pruziti ruku i platu traziti.
Na razumijem, zasto sam ja seljacina i kakve veze ima spominjanje SDA ili Telekoma sa ovom pricom? Ne kontam nista osim primitivizma i seljakluka od strane osobe koja je napisala komentar, a evidentno je da se protivi mome komentaru jer vjerovatno mu i ne treba voda, jer nije navikao da je koristi "anamo oklen je", a pretpostavljam da ni ruke ne pere nakon odlaska u toalet, posebno nakon odlaska u toalet u nekom kaficu, sto je uobicajeni standard.