Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su se usrali da narod ne napravi dzumbus. Kako su poceli raditi bice fontana u svakoj mahali. Al poslije izbora ;)
Vidi Azre (kur...) sta radi!! Gdje Kemal Halvadzija i Amela Kadic LOPOVI VIK-a??? Konakovicu, kako ti je Bakal, jel i dalje po Rakovici sad zajedno prikljucujete vodu? Ma ne, Koldžo napokon ušao u VIK. Iz Budzeta po 3000 KM za nesposobnog Koldžu i Šečića...Azrice da li se koja saglasnost za novac :) :) Almire Pamuk kako idu nabavke :) :)
to treba da drzi dok neprodju izbori a poslije nek pucaju cijevi opet
Ja vijesti.... Radim u jednom JKP i ovakve popravke kvara na mreži odrade 1 vodoinstalater, pomoćni radnik i mašinista + rovokopač za 2-3 sata maksimalno.
Ne kontam kako vi u Sarajevu prezivljavate bez zraka i vode😕 ajde kod nas u Hercegovinu
@sarajlija537e sta bi ti i da ti dam?! Izgubio bi se ko Hamidina krava... vec sjedi gdje jesi i shhh....
krpite titove cijevi.
Dobro jutro i ostale dezinformacije...