Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nije unio vise haosa u drzavu i uredjenje Sarajeva kao SDA NOVI GRAD. Odatle je poteklo najvece zlo za drzavu i najvece firme su zbog njihovog izvlacenja novca propale..... tamo nema lidera koji bi digli i znali se izboriti sa nepravdom prema narodu !
VIK razvodnio izjave Saračevića
Damir Saracevic kandidat Nase stranke koji je sjeo na to mjesto jer su ga dobili u znak zahvalnosti za tadasnju podrsku Vladi KS. Sada odlazi jer je zavrsen projekat zaposljavanja pred izbore.
Samo jedan menadžer u FBiH je u stanju da uspješno vodi VIK, a to je sadašnji menadžer JKP Rad-a.Ovaj menadžer već 18 godina uspješno vodi jednu od najvećih javnih firmi u KS i važi za najboljeg menadžera u ovoj oblasti u KS.Bilo bi dobro da ga SDA zamoli da preuzme VIK i uspješno riješi problem vodosnabdjevanja u KS.Mislim da bi mu i svi građani KS bili zahvalni na preuzmanju ove posrnule firme (VIK-a).
A grad pun smeca xD Ali upravu si, najbolji je jer opstaju barem u ovoj dzungli
jel mislis na ovu obraslu travu...sto ko imaju neki plan i program rada... nije ni mjesec juni doso a sarajevo obraslo ko da zivis u dzungli....
Ako je voda najveci problem ... onda vi ne mozete voditi ni firme ...
hahahah Upamtite moji sugrađani ... sve čega se stoka sitnog zuba iz SDA dohvatila , ili je uništila ili popljačkala. Sahranimo ih
Skaka.... - Bez oprosta!