Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posmrtnice.ba
Neka je vječna slava svim našim braniteljima!!!!!
Slava i rahmet poginulima, ali zašto u crkvu? Pa jutros ste govorili kako su dobar dio sarajevskog HVO-a činili Bošnjaci i Srbi. I kakve veze HDZ ima sa odbranom, oni su nacisti i vođe hrvatske agresije na BiH. Sve naopako i sramotno.
Nezate vi bili piskili il bi kakili
Treba odati počast za sve koji su branili ovaj grad, bez obzira na vjeru i naciju!!!
@crazykure stvarno..baš me čudi kako u sred rata preko grbavice dođe plava Morava da se prodaje jadnom napačenom narodu..tu nije bilo Hrvata...ili su vam Hrvati bili u Hrasnici gdje se prodavalo jaje po 1 KM a prođeš kroz tunel u SA tu je već 3 KM...sigurno lažem