Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to inicijativa vijecnika Samir Avdic (SDP), Nermin Muzur (NiP), Nedzad Tinjak (DF), treba dodati!
dok tibra pravi novu zgradu -svi se utalili po koji stan i koji milionicic - SRAMOTA ZA SVE - i za vas vjecnike i za NACELNIKA. NOVA TIBRINA ZGRADA _ STUP SARAJEVO _STOP STOP STOP
Naravno da je inicijativa prodavača parfema muze, jer je sestra dzenana memica u njihovoj partiji. Jako ružan način korištenja mrtve osobe za promociju stranke...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo vijecnici!!!
dok tibra pravi novu zgradu -svi se utalili po koji stan i koji milionicic - SRAMOTA ZA SVE - i za vas vjecnike i za NACELNIKA. NOVA TIBRINA ZGRADA _ STUP SARAJEVO _STOP STOP STOP
Ne smije niko ni clanak da napise. Inpektori ne smiju niti pomisliti da odu na gradiliste - vrse se iskopi - nigdje zatitne ograde nit bilo cega drugoga. Jedino ostaje da neki pas clucjano padne i pogine pa da reaguje DOG TRUST :D ostalo nista :D
@lelushka18 dosadna si ko us vise na temi Dzenan Memic. Jos ces rec da je Muris ili neko blizak Memicima odgovoran u najmanju ruku za 11. septembar u Americi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BAKIRE KO UBI MOMKA
Da su Davidov i Dženanov babo znali gdje im djeca hodaju i s kime se druže, možda ne bi završili kako su završili. Roditelji, odgajajte djecu!
Rijetko si glupa osoba. Ovo je na nivou da auto udari dijete a ti napišeš što ga je pustio samog na ulicu. I jedan i drugi su žrtve bahatih pojedinaca koji misle da su iznad zakona. Sutra ti može neko od njih na prelazu ubiti člana porodice i napraviti ga na sudu ludim, gluhim, itd, razmisli malo o tome.
To gdje ko i s kim hoda je roditeljska odgovornost, a ako neko zaista montira istražni proces, to je stvar zakonitosti rada institucija i to treba ozbiljno shvatiti. To je korak od Meksika i Brazila, gdje te izvuče policija iz kuće i ustrijeli javno na cesti, kasnije lajkaju videa na youtube. Da li mi zaista hoćemo da budemo država bandi? A to ćemo nužno postati ako se ovakve stvari ne razjasne. Gdje je akcija tužilaštva protiv Memića I ostalih ako laže? .... zašto ćute???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon 2,5 godine usudili su se obuci majice sa likom rahmetli Dzenana. Izbori cuda cine.
Uzet ću pravdu u svoje ruke, uzet ću pravdu u svoje ruke, uzet ću pravdu u svoje ruukeee... Istina za Memića i Dragičevića!
kad dodjes na elidzu isto kao da si dosao u neko mjesto u siriji, iranu ili iraku a kad odes na carsiju isto tako...pa krenes negdje drugo da vidis da nisi zalutao ili si jos geografski na tlu evrope a kad u bihacu isto kao da si negdje u peshewaru ili kandaharu. uhvati te nervoza. pocnes se bojati da gubis pamet. brze bolje pitas najblizeg taksistu da te vozi sto prije preko granice.
Tebi je onda u Rs-u vrh. Raj za vas ganci-e. Prljavo ko poslije utakmice, rutave gankeci, pjandure po traktorsko-gradskim saobraćajnicama, smrdi kroz Stočno Sarajvo od krmetnjaka moraš nositi M1 masku, nema žmigavaca u saobraćaju, oni ne znaju da postoji ručica za žmigavce, dvica golfova ko u bajci haha i svi psuju boga a sve vjernici kunu se uu sveto trojstvo haha :-))
Kao da si u Limbu jbt.. pa čekaš da te proslijede do ražnja haaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
onaj ko je ubio momka dolijat ce na kraju
Ako ste slučajno čitali portal dnavno.ba , imali ste priliku i da pročitate tekst u kome je jasno napisano , potkrijepljeno dokazima sa slikama , da su ubice Muamer Budnjo i Anel Radončić. Sada je svima jasno zašto je bilo moguće da se slučaj zataška
@ajjbibi pa napiši ime ))))) onda neće
@ajjbibi Pa čitava Ilidža o tiome priča
Ilidza vise ne pirpada nama..........mi smo arapski robovi tamo vec postali
Eto sad ce ti izbjeglice doci pa mozes biti njihov rob.....
@Groan isto ...da ne kazem sta !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)