Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajnadzic kriminalac Za ljekova mu trebalo sve sto je pokrao a nakrao se dobro
PRAVI POTEZ! KRAJNJE JE VRIJEME DA ZAUSTAVI KRIMINALNA VLAST SDA I PRODANIH VIJEĆNIKA U OPĆINI CENTAR. MORA SE ISTRAŽITI I KRIMINALNO DJELOVANJE KOSOVCA I TENDER EFENDIJE NEDŽADA AJNADŽIĆA!
kaže bošnjo ovako su i četnici radili 1991.
Ovi udaraju kontru k'o HDZ u vijeću ministara, a isti su i glavni krivci što HDZ koalira s SDA, i neće nikad' ni bit' jake ljevice sve dok svi gledaju to kol'ko će guzica iz njihove stranke da sjede u fotelje, a ova kvazikoalicija dotičnih stranaka će da pokaže koliko je labava i to će narod da vrlo dobro osjeti.
BANDA CRVENA SAMO SLUSAJU DODIKA