{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijećnica od danas otvorena za građane i turiste Sarajeva

17.7.2014. u 08:41
50
11
Vijećnica od danas otvorena za građane i turiste Sarajeva
50
Vijećnica od danas otvorena za građane i turiste Sarajeva
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Gradska uprava Grada Sarajeva od danas će otvoriti vrata obnovljene sarajevske Vijećnice za građane i turiste grada, od 10.00 do 17.00 sati.
Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić će u ulozi domaćina pozdraviti i poželjeti dobrodošlicu prvim posjetiteljima ovoj prelijepoj građevini.

"'Dani otvorenih vrata Vijećnice' trajat će do kraja ovog mjeseca, i za to vrijeme ulazak u Vijećnicu se neće naplaćivati. Građani i turisti grada će biti u prilici da posjete centralnu aulu, odakle će moći da pogledaju i uživaju u prelijepom ambijentu ovog simbola Sarajeva i Bosne i Hercegovine, poput unutarnje galerije, centralnog stepeništa, lijepo oslikanog svoda", saopćeno je iz Gradske uprave Grada Sarajeva.

Grad Sarajevo je osigurao kompletnu organizaciju posjeta, kontrolu boravka i kretanja, kao i zaštitu ljudi i imovine u prostoru centralne aule Vijećnice, u zakazano vrijeme posjete.

Iz Gradske uprave Grada Sarajeva mole posjetioce da se striktno drže uputa ovlaštenih osoba, kako se ne bi stvarale gužve i kako bi se omogućilo da što više zainteresiranih građana i turista grada posjete Vijećnicu.

U narednom periodu Grad Sarajevo će brojnim sadržajima obogatiti posjetu Vijećnici, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: