Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno, place mi se kada je vidim obnovljenu, jos ljepsu nasu vjecnicu sto je dusmani zapalise a sada oni izgorise. #MOJESARAJEVO
Do tog puta ti placi i kmeci i gledaj Sarajevsku ljepoticu
FANTAZIJA
Great Illumination
Volim teee tu sam zivio
kada "okupator" u 30 godina napravi više nego "braca" u 500....
Paljenje Vijećnice prepune knjiga i dokumenata o Bosni JASNO POKAZUJE KAKVU SU NAM SUDBINU ODREDILI DIVLJACI I FAŠISTI - zatrti sve što na Bosnu pidsjeća, zbrisati sve !!!
SKAKA : Skupili smo se ovdje veceras ispred Katedrale...
Sarajevo ljubavi moja ❤️
Komen ovo sve treba. Zna se ko je zapalio. Sve je zapisano. Obnovilo se, idemo dalje. Lijepi izgleda, valja koju paru zaradit, majkumu. Pozitivna vijest.
Prelijepo je stvarno uradjena iluminacija prelijepe Vijecnice, ali zasto se nije moglo ovo uraditi na pocetku turisticke sezone, a ne pred kraj? Plus, zasto se ne natkrije dio Miljacke i spoji s novim trgvom u izgradnju na drugoj strani rijeke? To bi bila fantazija.
Kad razmislite dobro, ovo je jedan od rijetkih mocnih spomenika u Sarajevu. Sta cu pokazati gostima iz njemacke nego ovo i stari grad lol
Dušmani koji su je zapalili neka crknu od muke
ISUPER JE SREĐENA
Odlično. Ali sto ce Skaka tamo, kao da je on iz svog džepa platio! Ughh..
Na ovom su mjestu srpski zločinci u noći 25/26. 08. 1992. zapalili Nacionalnu i univerzitetsku bibilioteku Bosne i Hercegovine. U plamenu je nestalo više od 2 miliona knjiga, časopisa i dokumenata. Ne zaboravite, pamtite i opominjite!
vijecnica
Kamenjarski srbi na aparatima
Skaka hocemo video display na vijecnici gdje ce turisti moci da vide vijecnicu kako je gorila!