Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS i njeno vodstvo je najveci problem !
DODO NA APARATIMA!!!
Uskoro ce Dodik u Kanadu, ovaj pardon Rusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SRBI MISLE !!! UBIJ!! MASAKRIRAJ !!!! SILUJ !!!! ZAKOPAJ I SAKRIJ GROBNICE!!!! I LAŽI SEBE I DRUGE!!! E MOJI JADOVI !!! NEĆE TO PROČI KAKO STE VI ZAMISLILI !!! SVE SE ZNA I SVE SVIJET ZNA I SVE MI ZNAMO KOGA STE I NA KOJI NAČIN UBILI !!!A TO SVE ZNATE I VI !!! TAKO DA STO VIŠE LAŽETE SVE VIŠE PROPADATE!!! DUG JE DOŠAO NA PLAĆANJE!!!
Nemojte samo biti zabrinuti! Bosančerosi ne brinu. Odbranili su se kada nisu imali ništa osim embarga, i opet će ako i kad bude trebalo.
Bio je genocid, a vi SRBI ste GENOCIDAŠI. SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI R ŠUMSKOJ.
Vrjeme je da se Odklone posljedice Genocida Zlocina.-
Kakve eu integracije vidite da zivimo sa divljacima koji imaju pretenzije velike srbije i velike hrvatske. Sto je najgore jedna je clanica eu koja se jos uvijek uci demokratiji.
Uvijek sam poštovao borce kao Izeta i mangaše kao Ramiz što je bio... Vas šiša sline s Klixa bi pomeli Bratunčani sami... Koliko to voli tuđina gospodara, ovo nigdje vidio nisam...
Jedno je sigurno, Incko je vratio Bakira iz mrtvih, a Milorada učvrstio na vlasti.
Nažalost ovime pokazuju samo da jesu genocidan narod, da velika većina misli kao i oni koji su dobili maksimalne zatvorske kazne. Vlastiti narod guraju u propast. tužno
Prijavljujte agresorske provokatore i portal koji sire govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
Prijavljujte agresorske provokatore i portal koji sire govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
Djaba osuda radite nesto kazne
Prijavljujte provokatore i portal koji sire govor mrznje na portalu : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
Rusi i demokratija ne idu u istu rečenicu!
Prijavljujte provokatore koji sire govor mrznje na portalu : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo - da ovo zlo prestane!
To su smradovi iz genocidne tvorevine!
Ukinuti RS.Sto prije ukinuti genocidnu tvorevinu koja je nazadak za covjecanstvo