Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo otvara vrata privatnim školama jer državne škole postaju veće smeće. I onda ćete imati američki sistem škola gdje teška fukara ide u državnu a ostali po privatnim.
Vjerujte zakon ne mijenjaju zbog učenika i nastavnika već zbog direktora koji zreba da dobiju neograničene mandate a da se usput mogu baviti i politikom i tako obezbjeđivati glasove za SDA. Pitanje za Sivru: Znaš li da su direktori osnovnih škola KS prošle sedmice u restoranu 'Kulin dvor" dogovarali način lobiranha za "svoj" Zakon o školovanju.
pet dana ne pravi problem u kontinuitetu ucenja jer ucenje nije samo nesto sto se desava pod skolskim krovom. ucenik ce dobiti neku lektiru ili zadatak/projekat tokom tog raspusta. poenta i jeste u tome da se djeca malo odmore. e sad sto roditelji ne znaju nista drugo osim posadit dijete pred tv to je druga prica. roditelji, ako ste kako treba dijete ce uciti u svakoj prilici.
Citav svijet ima proljetni raspust zbog uskrsa al eto nama smeta. Roditelji su inace vrlo objektivni i kriticni prema svojoj djeci pa ih i treba sve pitat
SDA osigurava i povećava broj svojih budućih glasača.
doškolovavati ili doškolovati