Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast.. tako treba .. i ne treba im pustiti da ovakvu glupost urade i rade nasoj djeci.... Podrzavam i tu sam sto god bude trebalo.. i protesti i sve.. ali ovako nesto nasoj djeci da urade ne smijemo dopustiti...
SAMO LUĐAK MOŽE UKINUTI ŠKOLSKE DISPANZERE! SAMO LUĐAK! I TREBA PREISPITATI RAZUM ONIH KOJI SU DOŠLI NA OVAKVU IDEJU! DA LI SU ONI SPOSOBNI DA ODLUČUJU I DONOSE ODLUKE? MISLIM DA JE POTEZ SULUD, ILI ČAK RAVAN LUDILU!
Nakon KK Bosna Elmedin Dino Konakovic postaje i poznat kao GROBAR Zdravstva KS
sabija može štedit na djeci... mislim nejna su već vani negdje odavno
Plan restrukturiranja bi trebao sadržavati nešto vrlo bitno a to je privatna zdravstvena kartica.Da novac pacijenta ide na njegov zdravstveni broj kartice,pa nek ima izbor gdje će se liječiti.Određenu sumu treba izdvojiti i za one koji nisu zaposleni i socijalne grupe. Onda bi se mogao liječiti gdje želiš za svoj novac.Ovako dok dođem na red za uputnicu,pa termin dok dočekam i zaboravim nekad na to.Sreća prođu i zdravstvene smetnje ali sa godinama neće baš sve samo od sebe proći.
Skolski dispanzeri su samo jedan od problema.Sta je sa skidanjima kvalitetnih lijekova sa listi i prisiljavanje pacijenata da piju Bosnalijekovo smece od kojeg imaju stravicne nuspojave.To sve radi hanuma od hrdjavog Azraila...
Opet se igraju vatrom i našom djecom
Udruzenje gradjana "Pcelari BiH" trazi da se sprovede sudska presuda i da se delozira "Dom Zdravlja Vrazova" i da se zgrada preda udruzenju pcelara :) :) Kanton nije izrazio zainteresovanost jer zgrada Vrazove i lokacija nisu znacajne vrijednosti : ):) :)
na poljine sebiji pa ulozite protest
šta ba mi ko roditelji znamo sta je najbolje za našu djecu.....kad imamo Seku da nam sve uredi :):):)
Ja vam obecavam 100 000 trotoara