Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo obični dječiji nestašluk već kriminal koji treba najstrože sankcionisati, pojava koja je uzela maha! Ako neće da uče nek se ispišu iz škola i uhvate krampe i lopate, dilanja droge ili sličnog za šta su sposobni! Neka puste normalnu djecu da se obrazuju a kad ne nauče lekciju, nek fino "luftaju" kao što smo i mi! Da ne bude kao kad je Mujo Sulju upozoravo (lažno) da ide FAP, pa kad je stvarno i bio FAP, Suljo nije povjerovao pa ga zgazio!
To rade djeca debilskuh riditelja. Sarajevo je puno pridisle kopiladi i slicne marve.
Stvarno se treba otkrit i lupit po usima roditelje, a djecu svaki dan bar po pola sahata provodati po zatvora. Danas dojavljuje bombu, sutra ce ih i postavljati!!!