Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doći će i vama kraj srpski fašisti. Posljedica svega što ste radili biće da će srba na kraju biti u Bosni ispod 5%.
@Nemesisi Ma jok nece, natalitet vem je na zavidnom nivou.. ;) ;) hahahahhaha
@Nemesisi srbi u Bosni su Vlasi, koji su za nekoliko grosa krajem 19 vijeka prodali svoje pleme i postali Srbi preko noci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Krajnje je vrijeme da evropa krene pucat klempe i cvoke svakom ko nepostuje ljudska prava u BiH.
Kad se pregasavaju Hrvati onda je ok i cak se i sprdaju i prijete sa tim, a kad se preglasaju Bosnjaci u RS onda kmecanje kao po obicaju. Eee Bosnje Bosnje ko vas ne zna skupo bi vas platio :) Na svu srecu Srbi i Hrvati vas znaju odlicno. I necete docekati taj dan da imate BiH kakvu ste zamislili. Ni vi mi vase buduce generacije i pokoljenja. ;)
Kmeee...! Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeek...!!! Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Samo inat i blokade..niste krivi,geni vam takvi kakvi su..Ali joś malo i to je Proślost.Kad nemate u glavi,da malo vratite Film i sebi sami bez zablude skontate śta je vam na kraju rezultat.
odbijen veto???? ako veto moze biti odbijen onda to nije veto.
Ne mogu da vjerujem! Pa ovo je tek 999.999 veto Bošnjaka koji je odbijen od milion uloženih. Pa neka još neko i pomisli na spregu politike , kriminala i "Ustavnog suda RS-a" (pod navodnicima jer se zaista radi o smijuriji od suda u vlasništvu jednog lica). Zaista mi nije jasno kako neko može sjediti u ovakvom Vijeći naroda i ulagati veto ovakvom sudu. Pa to toliki apsurd da i ptice na grani znaju. Aparthaid u JAR-u i Nelson Mendela su smijurija za ovaj fašizam u RS-u.
i opet hrvati stali na srpsku stranu protiv muslimana
@Helveticus Svih 15.583 koliko ih ima ;)
Bas me to cudi od jedne demokratske RS?!
Zar nije Dodik stari Hrvat? Ista lijija ko i Seselj kazu, samo preko djedove linije.
Šta nije Bakir Arap?
čuj ustavni sud rsa pa ne vjerujem
@Integrator ustav imaju države a ne pokrajine
@Integrator ustav jeste potreban al ne i dovoljan uslov za drzavnost, primjer tome je odma paradrzava rs, tako da nabijem te na kitu, uzmi sad ovo procitaj petnes puta da rs ce uvijek bit dio bosne da ti bude jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obrežite voćke, napravite reda ako kuća, ima toliko korisnijih poslova, j€bo vas veto i vitalni interes, zamaranje glupostima itd
TE NEVINE I JAKO SIROMAŠNJE BOŠNJE
ovi velikobosnjacki nacionalisti i promoteri neoosmanskog poretka moraju da shvate da je jedini izlaz u suzivotu i razumevanju medju narodima svih konfesija.Samo zajedno mozemo da krenemo napred i gradimo bolju buducnost u nasoj jedinoj Srpskoj republici. Mi druge domovine nemamo.Mir i tolerancija nemaju alternativu ali to ne znaci da ce Srpska jos dugo tolerisati delovanje subverzivnih elemenata na svojoj teritoriji.
@PredsednikMileRS koje vi zivce imate, evo prijetite preko 20 godina i jos trpite....al svi mi znamo zasto, - nema vise JNA iza ledja, koja je pod plastom vojnih vjezbi okupirala 70% Bosne bez ispaljenog metka i dala je tzv vrs u ruke.
@PredsednikMileRS koje vi zivce imate, evo prijetite preko 20 godina i jos trpite....al svi mi znamo zasto, - nema vise JNA iza ledja, koja je pod plastom vojnih vjezbi okupirala 70% Bosne bez ispaljenog metka i dala je tzv vrs u ruke.
kriminalci se slobodno krecu i prave vile po svijetu....ima ih i u vrhu vlasti i u sudstvu...a ovi se uhvatili kad ce ko gdje i sta slavit...ma slavi i dan kad je rodjen diego armando maradona...ali hapsi pljackase naroda...i oduzimaj im kriminalom stecene milijarde koje pripadaju narodima...