Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo vlaski portal..sta je ba ovo samo vlasi ovdje. vi svrbi ste lud narod. ako nije kako vi hocete onda nije uredu nista.odma se prijeti. kako vise nevidite da ste samo smijesni. haj mi nesto recite sto je genocidna prijetila da je uvela. hajde?? haj na nivo BiH da glasamo za sve ko sto je u svakoj zemlji na svijetu... vi svrbi ste propali narod. zar nevidite da vas niko nevoli. vi nemate rijec kompromos. ludi ste ko struja.. haj ba idite u svrbiju vasu i tamo se quzite.
Ja sam davno rekao da cetnici odavno organizovano dolaze na klix, lajkaju jedni drugima, pljuju po sve sto je bosnjacko i muslimansko.
Ponekad se djikani udomace ovdje. Svrate na terapiju😀😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro za ove povampirene srbe, ali nikako da razumijem klub hrvata što se uvijek stavlja na srpsku stranu. Valjda su to posebno birani hrvati za tu funkciju...
Samo Srbi i Isilovci su poznati po odsjecanju glava
@Referendum Ne znam ko su to "Vi"?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
I vi ste referend-umali sa hrvatima o otcijepljenju od Jugoslavije BEZ konstititutivnih Srba sto je I ONDA bilo protiv Ustava. Niko ni nas nije pitao,...pa evo dosla maca na vratanca,...ne pita ni vas niko. Ajd da vidimo sta cete....sad nije BiH ko leopardova koza izmjesanih naroda,...zna se dje su granice
Djikani, slušajte! Veto predstavlja mogućnost da jedna strana spriječi donošenje nekog zakona ili odluke. Da vam pojednostavim, bukvalbi prijevod sa latinskog je ZABRANJUJEM. Niste vi kao parlament SAD-a da možete zaobići veto. Očigledno je da imate debele lobanje pa vam ne ulazi u glavu tako lako.
tako je,...ali nas bas boli qurac I vi ste referend-umali sa hrvatima o otcijepljenju od Jugoslavije BEZ konstititutivnih Srba sto je I ONDA bilo protiv Ustava. Niko ni nas nije pitao,...pa evo doslamaca na vratanca,...ne pita ni vas niko
Ovo vise lici na stocnu pijacu nego skupstinu. Ovdje su se papci kupovali☝️
Vjece naroda.... Apsurda li, kojih naroda je vijece?!
Zasto kod ovih tekstova ne stoji prefiks Entitet? Izgleda kao da govore o nekoj republici a da to nije.
Zaboravila sam dodati da dosta vas ljubi "braci" guzice,od Arapa do Turaka,prozivate nas manjinom bez prava glasa,skracujete pantolice i opravdavate satore na zenama. Kao i vecini Europljana jednostavno nije nam ugodno u vasoj blizini. Sve ovo se odnosi na ove "nove". Cast izuzecima.
@monkx8 Evo da ti Hrvatica odgovori. Uvijek smo bili blizi s vama,medjutim to se polako mijenja. Zasto? Zato sto je nastao talas nekih novih muslimana. Nekih potpuno drugacijih nego oni na koje smo navikli,s kojima se druzimo,kumujemo ili s kojima smo se "orodili" u obitelji. Ovi novi nalaze opravdanja za isilovce,ne silaze (kobojagi) s kozice,poste i pricaju o tom na sva usta,laju na nemuslimane i cak prijete. Vidis,ovi s kojima se ja druzim dolaze na praznike,vecina jede prasetinu za Bozic,konzumiraju alkohol. Vi svi koji propagirate "vjeru mira",pominjete Brejvika,krstaske ratove,psujete nam majku (a "vjernici") ste,vas ne volimo. Drazi su nam onda ovi drugi.
@PokretacPromjene2 Ne znam bas da imas muslimane koji govore o superiornosti bijele rase...
Mala Miccy Ne znam bas da je ovdje iko od Bosnjaka podrzao isilovce, ne lupetaj.A ako hoces da se druzis samo s muslimanima koji jedu prasetinu i piju alkohol, to je jadno. Onda se naravno slazes i da se Bosnjaci trebaju druziti samo s Hrvatima koji nisu vjernici i ne idu u crkvu. Moraces prihvatiti cinjenicu da su i Bosnjaci vjernici, bas kao i Srbi i Hrvati.
POSLIJE ŽELJKE ŽABE CVIJANOVIĆ POLICIJE I PRETRESA PORTAL KLIX JE 100% PRISTRASAN.
Cuj 20 miliona KM. Eno na Facebooku postavite event invite za 9. januar , dzaba. Pa ko se pojavi veselo.
jbt, koje iznenađenje!
oooo djikani... nista vi ne mozete
Oj brate Bošnjo i vi ste tarabe!
Tvoje dupe su braca rusi vec prodali turcima za kasiku halve😂😂😂😂😂
Slavili smo pod Turcima, pod fasistima, pod komunistima slavicemo uz Boziju pomoc i dalje. Ko ne zeli sa nama u RS ima apsolutno pravo da ne slavi. Drugo/ kako poštujem svoje tako poštujem i tudje .
Vlahinjo☝️ Niko tebi nebrani da slavis sta hoces privatno. Al nece moci instucionalno,nedamo mi☝️
@BOSNJACKAvizija500 xaxaxaxa hvala hvala gospodine boš. Jel to najbolje što mozete?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Guzno crijevo, takozvana RS, i vijeće naroda istog tog guznog crijeva uložili kao veto... haha, is this some kind of joke ??
Posrbice jos nisu svesne da su ih Rusi prodali Turcima
Meni je beskrajno simpaticno sto vi mislite da se Turci i Rusi nesto pitaju za ovaj region. :D Rusi u Srbiji imaju poslovni interes i o njemu neka vode racuna, u unutrasnjoj politici su bitni koliko i Portugal. Bondstil je na Kosovu, Srbija ce uskoro i u NATO i u EU, tako da ce nam komandovati Nemacka (tj Amerika) i zapadne sile. Na Ergogana i Putina ionako vlazi samo krezava sirotinja koja misli da se ista pitaju, pogotovo brka koji je treca liga cak i za Evropski nivo...
Vi ste vec prodani Turcima ,, to je zavrsena prica. Nisi valjda toliko plitak u mozgu da nemozes skuziti politiku velikih sila
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cuj nisu podrzali veto hahahaha only in pc zaostalo slijepo crijevo planete