Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi i nauka? Razvijene zemlje izdvajanju 2% BDP-a za nauku, Bosna oko 0,1% možda i manje. O čemu li ovi uopste pričaju?
Bas odoh da potrazim ima li taj dokument online da im vidim medote
Kako funkcionira nauka preko Drine.Naime "eminentni" hobi-istoričar Jovan Deretić tvrdi da su Nijemci porijeklom Srbi.Tačnije ogranak jenog srpskog plemena.Bili su ljudožderi,krupni rastom-grmalji i iskakali su sa sjekirama iz grmova te su zato Germani. Grm-grmalj-Germani.
Šta rade ludnice po Srbiji ? Zašto ne reaguju.Ma ja bitno je da plata legne na vakat.
al mi je najace kad onaj kaze isus je govorio srbskim jezikom :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BAS VISE COVJEK NE MOZE CITATI SRANJA- KOJA BA NAUKA IMAL KO DA RADI OVI AKADEMICI NAS SJEBASE DA PROSTE MENI....
Da spriječe "ODLIV MOZAKA".
Razvoja čega?? Nauke?? Da nije Zvizdić dobio moždani udar pa ga prenijelo??
kakvi vi cobani i crna nauka. odes u Trvnik ili Siroki kupis diplomu i preko lokalnog odbora SDA ili HDZa se zaposlis. Ovo je realnost a to vase gluparije koje veze sa zivotom nemaju
Razvoja.. Sta je pisac htio da kaze, usvojite nesto korisno za ovaj narod, povecajte im minimalac, penzije... picck a vam materina neotesana.