Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doroty iz Oza je nista za nase politicare i njihovu sposobnost i volju.
700 mjera? Sačekajte samo dok dovrše tunel Vranduk...
Op op opa dolazi Europa 😂😂
Definicija gluposti mislim da glasi da je to očekivanje drugačijeg rezultata ako uvijek radiš sve isto. Preneseno na ovaj članak: nisam glup da očekujem od ovih ljudi drugačiji rezultat na putu ka EU od dosadašnjih koji su = 0
U vladi sestorke nema nikakvog pomaka uprkos ogromnom budžetu. Ali ima grijeha i grešaka skoro na dnevnoj osnovi. Mislim da bukvalno nije prošla nijedna sedmica od konstituiranja "šestorke", a da SDP, Naša stranka, Narod i pravda nisu napravili neku bruku i aferu imenujući nesposobne i nedostojne, trošeći nezakonito novac poreznih obveznika, relativizirajući istinu o agresiji na BiH.
@Analiticar1992 jel se pojeo sendvic?
A mjere su vrlo transparentno opisane pa ce narod vidjeti sve i svasta. Vjerovatno u mjerama nigdje ne postoji ustede, rezovi, umanjenja administracije, smanjenja budzetskih korisnika itd. To EU trazi uz jos ciscenja javnih firmi i drzavnih firmi koje su teret budzetu.
Ako neko od oponenata SDA smatra da Miloradu Dodiku treba popustiti kada je u pitanju NATO put BiH i, što je još važnije, dopustiti da entitet RS preotme nadležnosti države Bosne i Hercegovine, ostvari supremaciju nad državom i provede diktat u oblasti odbrane i vanjskih poslova, neka na to pristane i ući će u vlast umjesto SDA.
SDA u vijece ministara sa SDS i PDP vec evo pet godina i nas mediji i zli ljevicari truju da je SDA sa SNSD. Sami sebe lazu.
@Analiticar1992 Tako je Analiticaru.SDA bi i sa sotonom u koaliciju, njima svejedno sto je SDS pucao po nama, svejedno je sta SNSD govori. Samo daj da vladaju oni iz SDA . Evo Degenerik javlja da ce se i Efendic uskoro odvajati, kako kazu pouzdani izvori. Ostade Bookir sam sa Sekom. Nije vise Bookir ni sebi dobar, samo zavadja narod. Njega vise ni srbi ni hrvati ni bosnjaci ne postuju. Ode Bookir uskoro , smjenice ga Amerikanci.
EU se još više udaljila otkad je SDA podržava napade Turske na Kurde. Tek kad se SDA počne umiljavati Hrvati, kao što su oniradili Slovenicma, to će biti znak da SDA ima ozbiljne namjere. Ovako nema EU za bošnjake kaže SDA. Hrvati imaju dvojno državljanstvo a Srbija isto nema još neke namjere za ulazak u EU.