Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marini i Bevandi i nije cilj da se imovina vrati BIH, oni su dokazani neprijatelji koji dozvoljavaju exploataciju BIH od strane naših dobrih komšija hrvata..
neće on na rvaske interese .. a po platu u BiH ode čista obraza .
@tomicamali Visoko podignute glave, mene zaista čudi da ovi srbi i hrvati hoće ikako da se pripoje srbiji i hrvatskoj, pa oni bi izgubili sve položaje i nebi bili niko i ništa u sklopu takvih država..
Moramo se riješiti zlikovaca iz SDA i HDZa na sveki moguči način pa makar to podrazumijevalo i fizičku eliminaciju. Fašistička banda će nam pokrasti i još nerođene bebe i zarađene penzije. Moramo se kutarisati fašističkih pljačkaša !!
@ziganteli to ti expert .. Žao mi je takvih ko što si ti, u jednoj živiš a drugu voliš :(
Danas sam odlučio malo pohvaliti SDA. Na svakom komentaru su obrisani i blokirani lajkovi. Primjetićete da antiSDA komentari imaju 0 minusa i to je blokirano. Bravo slobodi izražavanja
On bi bio tu da se radi o zaštiti hrvatske imovine u Bosni.
Jooj gluposti, pa sta ako nema bevande, mogli su piti špricer. Samo traze razloge da ne rade!!!
"Ovu informaciju medijima je potvrdio ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić koji je kazao da je ova tačka skinuta s dnevnog reda zbog nedolaska zamjenika ministra finansija BiH Mirsada Žuge na sjednicu." Ko je spomenuo Bevandu
bošnje glume nekakvu državu. njihova imovina? kakvi komedijaši
Imaš kuću imaš stan imaš kola imaš vikendicu imaš šator- e pa vrati šator.
Da vam brico prevede politiku HDZa naspram Bošnjaka .. "Vaše pravo na postojanje je prijetnja samo po sebi."
najgluplji i najnepismeniji ljudi su bošnjaci...rođeni su da služe nekome...robovi
Eto, opet nista bez nas.😎
Moji stafordi imaju veći IQ od Muslimana u bejha. A terijeri inače ne važe za naročito inteligentnu pasminu... Mogao bi se i doktorat napisati na temu Komparativna inteligencija između Bošnjooka i Američkih Stafordskih Terijera.
Turaka nema jahrane moj, nabili smo ih sa naše zemlje. Ostalo je malo poturica muslimana ali nisu nikakav faktor. Samo kmeeče iz rezervata 😁
@iopetSepoturcio najsmješniji dio toga je da ima više turskih gena u srbiji nego u bih, al aaaaaaajde da se prcamooooooooo :)
Bevanda po ćaršiji bira novu minđuhu
Entoni Hopkins.Glavica satrica.
pa bakir postavio sve hrvate i srbe po komisijama i ocekuje da ce nesto uraditi??? majku im sdaovsku izdajnicku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bevanda u hladu na bevandi😂