Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Mile ponosan na muslimane u sarajevu.
evo i Ryzen5 trojkinog sendvicara bota, danas nam je mnogo aktivan sigurno je danas dobio topli sendvic sa salamom bravo
zahvaljujući trojki/trojci/3 Svi oni iz 92-95 koji su prezivjeli definitivno smo mrtvi…
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A za duplo jeftinije mogu sebi bolju napraviti.
mogu dvije napravit za te pare!!!!
tako je to kad nema Bosnjaka u vlasti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A zgrada ce se kupiti od Dodikovog kuma. Strasno je sta radi muslimanska izdajnicka reprezentacija.
Poceli da isplivavaju jucerasnja obecanja Dodiku.Niksic zbog svoje i forelja Konakovica i Forte kapitulorao i znalo se da ce na sve pristatida oni ostanu u foteljama preko nasih ledza nasih para.Nema para za projekte za pomoc ljufima u potrebi a za auta i zgrade i da oni kradu ima love u izobilju.Bosnjaci muslimani probudite se dok nije prekasno a kasno je bilo prije15 godina
Pa ljudi šta očekujete od glupog i preplašenog Njive. Pa taj čim stane pred Dodika i Čovića on drhti kao kokoš pred lisicom ili ovca pred vukom. Oni su za Njivu visoki kao planine i on nema petlje nikada njima reći "ne". Ti tzv razgovori se uvijek svode na diktate, tako da Njiva jedva čeka da potpiše gdje treba i da bude slobodan.
Trojkaši će gustirati ovu vlast sve do trentunka dok im ne nestane kisika. Čak ako Dodik ponovo posadi topove oko Sarajeva, Trojkaši će biti u vlasti i do zadnje će pričati o "razgovorima, deeskalizaciji i kompromisima". Oni su shvatili da su su jednom u životu dograbili vlast i to je za njih najvažnija stvar u svemiru. Prije će planine početi početi letiti po zraku nego se oni odreknu koalicije i vlasti.
Ako je ovo tzv Trojka dozvolila i učestvovala u ovoj ujdurmi od tzv najveće krize poslije rata, ja obični Homosapiens, bosanac i Bošnjak molim Boga, Alaha Svevišnjeg da ih kazni takvom kaznom od koje se nikad neće oporaviti ni u narednom trećem pokoljenju! Ne mogu ih udarati ali ih mogu proklinjati, pa neka će ih stići!
Niksic, Forto, Ceto Pedja, i Gavrilo se samo znaju saginjati. Hahaha pa moje Sarajlice sta nama Bosnjacima uradiste birajuci kifle da nas vode???
Migranti iz Italije dolazi 1900 i neke Osnivaju Mafiju(5 porodica) Kontrolisu komplet Njujork i Cikago Kontrolisu ama bas sve Gradiliste Restorane Policiju Sud i da ne nabrajam 1997 dolazi Dodik i sa svojom porodicom kontrolise sve(Sud Firme i sve ostalo Zavrsetak price o Mafiji glasi svi pohapseni, neki metak u celo neki raskomadani
Kupuju zgradu od Dodika
Od kupovine ove zgrade kakvu korist imaju građani RS-a, a skrhano oko 100 miliona državnih para skupljenih PDV-om? Hoće li u budućnosti proizvoditi pare?
To je to razgovaranje, bravo majstori. Sutra će Nikšić reči šta smo to dali, kakvi majmuni.
E aferim, prekucali ste igricu
znači hebo i mile za 70
Nije Tegeltija u stanju da putuje pa kupuju zgradu koja je pukim slucajem u njegovom komšiluku. Joj kako Dodik pregovara.
Ima para a šta je sa socijalnom pomoći? Kada će se to uvesti svima?
Kad vadiš ličnu podaci u Banja Luci isto za pasoš, isto za vozačku, porez, Sipa itd... jel neko razumije šta to znači? Dobro došli u Evropsku Palestinu.